Pomadki i szminki

Bodyland.pl
Miss Sporty Colour Matte to Last pomadka do ust 201 Silk Nude 4g
Miss Sporty Colour Satin To Last pomadka do ust 105 Adorable Nude 4g
Miss Sporty Matte To Last Pomadka do Ust 201 Silk Nude

Nasi użytkownicy zostawili 125 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

KardiaM
    2 kwietnia 2025 o 17:16
    Kolor 100- piękny róż
    Poszukiwałam pomadki w kolorze nude, więc padło na subtelny róż- numer 100 o nazwie Tender Pink. Opakowanie jest proste, klasyczne i nie otwierało mi się w torebce. Pomadka ma formę sztyftu i bardzo przyjemną, "masełkowatą" konsystencję. Pachnie dość specyficznie, "pudrowo", ale to rzecz gustu. Nie widziałam ani nie wyczuwałam drobinek, a formą przypominała mi pomadko-błyszczyk. Kolor był taki sam w opakowaniu i na ustach- piękny, naturalny róż. Wykończenie było faktycznie satynowe, nie matowe i nie błyszczące. Ubolewam nad tym, że w moim przypadku trwałość była słaba, szybko się zjadała i trzeba było aplikować ją na nowo. Nie było problemów ze zmyciem resztek za pomocą płynu micelarnego. Kosmetyk nie spowodował u mnie przesuszenia i podrażnienia ust, ale też ich nie nawilżał. Nie wiem, czy kupię ponownie, bo lubię testować nowości, ale ta pomadka, jak za tą cenę, jest nawet w porządku.
  • 7 marca 2025 o 20:36
    dobra w dobrej cenie
    Pomadka Miss Sporty Satin To Last 109 jest pomadką zarówno na dzień jak i na wieczór. Taka codzienna. Opakowanie : ładne, czarne ze srebrną obręczą pośrodku. Dobrze się wykręca. Konsystencję ma kremową, dość miękką o średnim poziomie krycia. Kolor róż złamany brązem. Niezbyt ciemna ze złotymi drobinkami co daje efekt lekkiego blasku, nawilżenia i wypełnienia. Kolor utrzymuje się kilka godzin dzięki dobrej pigmentacji. Nie wymaga częstych poprawek. Nie wysusza, wręcz nawilża. Może lekko uwidaczniać zmarszczki wokół ust. Zapach przyjemny, landrynkowy. Jestem bardzo zadowolona . Używam ją codziennie.
    Zalety:
    • tania;
    • dostępna;
    • w miarę dobre krycie;
    • dobra pigmentacja;
    • złote drobinki dają efekt wypełnienia i powiększenia;
    • nie wysusza;
    • nawilża;
    • lekka i miękka konsystencja;
    Wady:
    • Trochę krótko się trzyma! ale za taką cenę można przymknąć oko... :)
    missi13
    10 września 2024 o 14:33
    Bardzo fajna
    Pomadka okazała się świetnym produktem z dość niskiej półki. To właśnie dobra cena spowodowała że się nią zainteresowałam. Na półce było dość dużo kolorów do wyboru- więc myślę że każdy znajdzie coś dla siebie bez problemu Postawiłam na kolor 201 - silk nudę. Kolor okazał się idealnym Pomadka bardzo dobrze rozprowadza się na ustach, fajnie je wygładzając i nawilżając. Nie skleja i nie zlepia warg. Kolejnym mega zaskoczeniem, bardzo pozytywnym jest trwałość - pomadka fajnie utrzymuje się na ustach. Nie rozmazuje się. Jeśli chodzi o ścieranie to wiadomo że nie liczyłam na cuda i też takich nie bylo- ściera się ale nie szybko! Naprawdę dopiero po kilku godzinach od nałożenia. Jest bardzo wydajna i często dostępna w fajnych promocjach. Polecam dobrać do niej konturówkę do ust w podobnym kolorku- taki duet dają piękny efekt na ustach !
  • 6 sierpnia 2024 o 15:33
    Marka Miss Sporty jest znana z tworzenia przystępnych cenowo kosmetyków, które cieszą się popularnością wśród osób początkujących w makijażu oraz tych, poszukujących dobrych jakościowo produktów w korzystnej cenie. Szminka Miss Sporty Color to Last w odcieniu Silk Nude to produkt obiecujący długotrwały kolor oraz komfort noszenia przez cały dzień. Jest moją ulubioną pomadką na co dzień i od kilku miesięcy używam jej do mojego codziennego makijażu. OPAKOWANIE Opakowanie szminki Miss Sporty Color to Last jest proste, ale funkcjonalne. Plastikowa obudowa w kolorze czerni z srebrnymi elementami wygląda bardzo ładnie. Naklejka na dole pozwala na łatwe rozpoznanie odcienia bez otwierania opakowania. Design jest minimalistyczny, ale ma w sobie coś wyjątkowego, klasyka nigdy się nie nudzi. SZMINKA Szminka ma kremową, lekko masełkową konsystencję, która łatwo rozprowadza się na ustach. Aplikacja jest bezproblemowa dzięki wyprofilowanej końcówce szminki, co pozwala na precyzyjne nałożenie. Kolor Silk Nude to delikatny, jasny odcień nude, który nadaje ustom subtelny, naturalny wygląd. Jest to kolor idealny do codziennego makijażu, pasujący do różnych odcieni skóry. Trwałość szminki jest zadowalająca. Kolor utrzymuje się na ustach przez kilka godzin, nawet podczas jedzenia i picia. Produkt nie rozmazuje się i nie zbiera w załamaniach ust, co pozwala na długotrwały i estetyczny efekt. Po kilku godzinach kolor może delikatnie znikać, ale równomiernie, co pozwala uniknąć nieestetycznych plam. PLUSY: • Przystępna cena • Proste, funkcjonalne opakowanie • Kremowa konsystencja, łatwa aplikacja • Naturalny, subtelny odcień nude • Dobra trwałość i komfort noszenia
    patt_19
    18 kwietnia 2024 o 20:09
    Idealna pomadka w codziennym makijażu
    Posiadam pomadkę o satynowym wykończeniu w kolorze Precious Nude 102. Jest to nudziakowy kolor w odcieniu przygaszonego różu. Pomadka ma półmatowe wykończenie. Bardzo dobrze rozprowadza się ją na ustach. Ma lekką, kremową konsystencję, która nie wysusza ust. Lubię ją używać w codziennym makijażu, bo pięknie podkreśla usta, ale nie jest też zbyt mocna. Trochę gorzej z jej trwałością. Niestety w trakcie jedzenia i picia, stopniowo schodzi z ust. Ale jak za tę cenę, można się z tym przemęczyć i uzupełniać ją na ustach w ciągu dnia.
    Zalety:
    • ładny kolor
    • satynowe, półmatowe wykończenie
    • ładny zapach
    • przyjemna konsystencja, która dobrze rozprowadza się na ustach
    Wady: