Lakiery do włosów

Syoss Volume Lift, Hairspray Lakier do włosów zwiększający objętość

Syoss Professional Performance Lakier Do Włosów Volume Lift 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 75 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 lutego 2025 o 11:35
    polecajka
    Ja zużywam bardzo dużo lakieru do włosów prawie codziennie mam go na sobie. Opakowanie nie wyróżnia się niczym szczególnym ale sam lakier jest bardzo dobry bo bardzo dobrze utrwala mi fryzurę i nie skleja włosów a efekt utrzymuje się przez cały dzień. nie mam po nim łupieżu.
    Zalety:
    • wydajny i mocny
  • 5 lutego 2025 o 14:44
    Dobrze utrwala
    Mam cienkie i raczej przylizane włosy, dlatego na co dzień musze stosować lakier, żeby włosy trochę odstawały i były bardziej napuszone. Lakier firmy Syoss zastosowałam po raz pierwszy i od razu pozytywnie mnie zaskoczył. Lakier nie skleja włosów, po zastosowaniu włosy odstają od nasady i dalej są raczej sypkie. Włosy pozostają utrwalone ale zachowują swój naturalny wyglądu. Mam nawet wrażenia jakbym miała więcej włosów. Nie trzeba używać go zbyt dużo na włosy, a efekt jest zadowalający. Rozpylacz działa bardzo dobrze, opakowanie czarne, ale estetyczne. Polecam.
    Zalety:
    • wydajny
    • mocno utrwala
    • nie skleja włosów
    • daje poczucie zwiększenia objętości włosów
    ALM007
    6 czerwca 2024 o 19:39
    dodaj objętości bez obciążania włosów
    Syoss Volume Lift Hairspray to lakier do włosów, który naprawdę potrafi zwiększyć objętość fryzury. Produkt świetnie utrwala włosy, zapewniając im trwałość przez cały dzień. Lakier jest lekki i nie obciąża włosów, co jest szczególnie ważne dla osób z cienkimi włosami jak moje. Lakier do włosów Syoss Volume Lift ma również przyjemny zapach, który nie jest przytłaczający, a sama aplikacja jest prosta dzięki wygodnemu rozpylaczowi. Włosy pozostają elastyczne i naturalnie wyglądające, bez efektu sztywności czy sklejenia. Produkt jest także odporny na wilgoć, co sprawia, że fryzura utrzymuje się nawet w mniej sprzyjających warunkach pogodowych. Dla mnie najważniejsze jest to, że nie skleja włosów. Lakier Syoss Volume Lift przez to że jest lekki, może nie utrzymać bardzo ciężkich i grubych włosów w ryzach przez cały dzień bez dodatkowych poprawek. Ja go lubię, nie używam codziennie - raczej ad hoc.
    Zalety:
    • Doskonałe utrwalenie fryzury bez sklejania włosów.
    • Sucha konsystencja nie obciąża włosów.
    • Wydajny.
    • Tani.
    Wady:
    • Może wymagać poprawek przy bardzo ciężkich włosach
    • Nijaki zapach.
    • Brak wersji Travel Size.
  • 12 grudnia 2023 o 9:03
    mój ulubiony
    Rzadko używam lakierów do włosów, ale kilka miałam okazję sprawdzić i ten jest zdecydowanie moim ulubieńcem, choć nie jest może ideałem :) Zacznę od głównej wady (dla mnie jedynej), która mi jakoś szczególnie nie przeszkadza, ale jest w moim odczuciu istotna. Producent nazwał ten lakier Volume Lift, więc należałoby oczekiwać, że lakier jakkolwiek zwiększy objętość włosów jednak nic takiego nie ma miejsca - jeśli ktoś oczekuje efektu volume to będzie rozczarowany. Reszta jest jak najbardziej w porządku - jak na moje potrzeby wystarczająco trzyma fryzurę w ryzach, nie lepi się. nie skleja włosów, nie tworzy skorupy, nie kruszy się. Mam go zawsze w pogotowiu w razie potrzeby i myślę, że długo się to nie zmieni.
    Sana50
    22 października 2023 o 19:39
    Ulubiony na co dzień
    Ten lakier gości u mnie przy robieniu codziennej fryzury. Jest on dość mocny, czasem w ciągu dnia trzeba dodać poprawkę produktu, zwłaszcza przy nieciekawej pogodzie. Nie skleja on moich włosów tak jak potrafią to robić inne lakiery. Nie zauważyłam znacznego zwiększenia objętości po użytkowaniu tego lakieru więc to na minus. Nie pozostawia nalotu i łatwo po nim rozczesać włosy.
    Zalety:
    • nie skleja włosów
    • nie zostawia nalotu
    • łatwo po nim rozczesać włosy
    Wady:
    • nie nadaje objętości
    • jest dość drogi