Serum pod oczy

Skinimal Aktywne serum ujędrniające pod oczy `Kofeina, 5% kwas mlekowy`

• 20 stycznia 2025 o 11:15
    Lepszy niż z the ordinary!
    Jestem bardzo blada i mam dosyć mocne zasinienia pod oczami. Mam również bardzo delikatne i łzawiące oczy. Serum z the ordinary często powodowało u mnie mocne łzawienie, a ten tego nie robi. Serum aplikuje na wieczór pod krem, z rana zwykle nie mam czasu tego robić. Po kilku dniach widzę, że zasinienia są jaśniejsze. Delikatne zmarszczki rozprostowane, a oko jest jakby bardziej otwarte i wypoczęte. Serum jest też bardzo wydajne i w przyjemnej cenie. U mnie to serum sprawdza się świetnie i dopiero co kupiłam drugie opakowanie. Przyjemny produkt w dobrej cenie, który jest wart wypróbowania.
    Zalety:
    • skład
    • rozjaśnia zasinienia
    • nie drażni oka
    • nie przesusza okolic pod oczami
    • wygładza drobne zmarszczki
  • 27 października 2024 o 21:26
    Działa
    Kupiłam go bez większych oczekiwań a okazał się naprawdę dobry. Nigdy nie działały na mnie kremy pod oczy a ten faktycznie zmniejszył cienie pod oczami kiedy używałam go na noc i rano. Przy używaniu tylko na noc efekt jest już mniejszy. Minusem jest to że bardzo długo się wchłania i jest lepki co utrudniało nakładanie makijażu.
    Zalety:
    • Zmniejsza cienie i obrzęk pod oczami
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Długo się wchłania
  • 6 października 2024 o 22:55
    mi się nie sprawdził
    Dlaczego go kupiłam? Od zawsze borykam się z problemem lekko opuchniętych oczu i cieni pod nimi , dlatego skusita mnie obietnica intensywnego działania kofeiny i prosty, ale skuteczny sktad tego serum Czy polecam? I tak i nie :) ,U mnie mimo systematycznego stosowania nie zauważyłam większych efektów,oczywiście skóra pod oczami była lekko gładsza jednak cienie nie zeszły.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja: Serum szybko się wchtania, nie obciąża skóry ani nie pozostawia tłustego filmu,
    • Skład: 5% kofeiny to idealna dawka, która pobudza krążenie i rozświetla skórę, bez podrażnień!
    • Nawilżenie: Skóra pod oczami jest wyraźnie gładsza i bardziej napięta
    Wady:
    • Cierpliwość: Petne efekty ujędrnienia widoczne są dopiero po dłuższym stosowaniu, więc trzeba być systematycznym. • Efekty: Ja osobiście nie zauważyłam zbyt dużych efektów czy rozjaśnienia
  • 8 sierpnia 2024 o 11:11
    Dobre serum
    Szybko stał się stałym elementem mojej codziennej rutyny pielęgnacyjnej. Jego lekka, wodnista formuła błyskawicznie się wchłania, co jest dużym plusem, zwłaszcza rano, gdy nie mam czasu czekać, aż kosmetyki się wchłoną. Serum jest bezzapachowe, co doceniam, ponieważ nie lubię intensywnych zapachów w produktach pod oczy. Zawartość 5% kofeiny i kwasu mlekowego sprawia, że serum działa naprawdę skutecznie – zauważyłam, że cienie pod oczami wyraźnie się zmniejszyły, choć oczywiście nie zniknęły całkowicie (czego się zresztą nie spodziewałam). Skóra pod oczami jest bardziej ujędrniona i elastyczna. Serum dobrze radzi sobie także z poranną opuchlizną, co jest dodatkowym atutem. Mimo że serum samo w sobie nawilża, ja osobiście lubię nałożyć dodatkowy krem pod oczy, żeby zapewnić skórze optymalną dawkę nawilżenia. Ogólnie rzecz biorąc, jeśli szukasz lekkiego, skutecznego serum, które pomoże z cieniami i ujędrni skórę pod oczami, Skinimal jest naprawdę warte wypróbowania + jest bardzo wydajne
    Drogeria Natura
  • 6 lipca 2024 o 17:45
    Bardzo mi się podobało, kupię ponownie
    Nie spodziewałam się, że pomoże, kupiłam go przez przypadek, zaczęłam używać i szczerze mówiąc, nie zauważyłam rezultatu, po prostu podobał mi się sposób, w jaki nawilżał skórę pod oczami. Po kilku tygodniach zacząłem mówić, jak straciłem czarne oczy, a po kilku miesiącach całkowicie przestałem używać korektora pod oczami. Radzę kupić, ale należy go używać i nie czekać na wynik za kilka dni, serum ma efekt kumulacyjny.
    Zalety:
    • nawilża
    • bezzapachowy
    • nie ściąga
    • efekt kumulacji
    Wady:
    • długi czas oczekiwania na rezultaty
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Serum pod oczy