Wkładki higieniczne

Naturella Comfort Complex Light Camomile, Wkładki higieniczne

KardiaM
    29 maja 2024 o 20:02
    Przedłuża uczucie świeżości
    Cenię sobie produkty Naturella za skuteczność i delikatność zarazem. Opakowanie jest podobne do innych kosmetyków tej Firmy. Wkładka ma poręczny kształt, jest cienka i dobrze przylega do bielizny. Wyczuwam bardzo delikatny zapach. W ciągu dnia przedłuża przyjemne uczucie świeżości. Nie spowodowała u mnie podrażnień. W trakcie użytkowania nie doszło do samoistnego odklejenia się wkładki czy też jej "rolowania". Myślę, że będę do nich powracać.
  • 31 marca 2024 o 23:00
    Są cienkie i delikatne. Minusem jest trwałość przez co nie mam pewnej ochrony.
    Wkładki kupiłam podczas promocji w Rossmanie. Nie było moich ulubionych więc stwierdziłam, że wypróbuję coś nowego. Markę kojarzyłam głównie z podpasek, które nie do końca mi się sprawdziły jednak postanowiłam dać szansę Naturelli. W opakowaniu mamy 52 sztuki więc całkiem sporo. W porównaniu z innymi firmami wychodzą korzystanie cenowo. Zamknięte w papierowym pudełku, jest nieduże więc zajmuje mało miejsca. Wkładka nieduża, naprawdę cienka dzięki czemu nie czuć jej podczas noszenia. Jest bardzo delikatna i nie podrażnia skóry. Materiał wytrzymały, dobrze chłonny. Dodatkowo lekko pachną rumiankiem. Klej dość dobrze się trzyma, ale nie na każdej bieliźnie. Czasem zdarza się, że wkładka lekko się marszczy a brzegi trochę odklejają. Przez to nie mam pewnej ochrony i czuję dyskomfort. Zapowiadały się naprawdę super, ale to nie jest to czego szukałam.
    Zalety:
    • duże opakowanie
    • delikatne dla skóry
    Wady:
    • wkładka potrafi się marszczyć i odklejać
    mm2991
    4 września 2023 o 6:17
    Dla mnie super jeśli chodzi o takie mega cienkie
    Ogólnie kupiłam, ponieważ używam różnych wkładek czasem potrzebuje mega cienki i te rewelacja a czasem troszkę grubszych. Wkładki są w wygodnym opakowaniu kartonowy, charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem - ja osobiście lubię zapachowe mnie to nie drażni. Wkładki dobrze trzymają się bielizny. Są chłonne, łatwo się odkleją. Nie podrażniają skóry. Cena także przystępna są droższe a nie widać różnicy.
  • 5 lipca 2022 o 18:30
    Przyjemne, ale dość nietrwałe
    Kupiłam te wkładki na promocji w Drogerii Rossmann. Kiedyś miałam uraz do marki Naturella z uwagi na jej słabe podpaski. Jednakże do wkładek nawet się przekonałam i całkiem chętnie je kupuję. Ogólnie są one bardzo cienkie, niewyczuwalne, miłe w dotyku i nie podrażniają skóry oraz okolic intymnych. Moim zdaniem są bardzo chłonne i całkiem nieźle trzymają się bielizny. Ogólnie nie miałam z nimi jakiś większych problemów, może oprócz tego, że są bardzo nietrwałe i rozwarstwiają się. Najgorzej jest podczas jazdy na rowerze. Ogólnie wydaje mi się, że kobiety aktywne nie będą zadowolone. Wydaje mi się, że cena jest adekwatna do ilości i jakości, bo są to jedne z tańszych wkładek higienicznych na rynku, więc też nie ma co tutaj cudów oczekiwać. Biorąc pod uwagę wszelkie plusy i minusy, raczej będę szukać innych wkładek, bo oprócz wszystkiego pozytywnego co te oferują szukam jeszcze w tego typu produktach trwałości.
    ama09
    5 kwietnia 2022 o 10:25
    bardzo dobry produkt
    Kupiłam ostatnio w drogerii, ponieważ nie było wkładek które kupowałam dotąd i teraz chyba już zostanę przy Naturelli. Bardzo odpowiada mi duże opakowanie za niewielką cenę, zauważyłam też że produkt jest dostępny w wielu sklepach. Plus za długość, trwałość, materiał z którego są wykonane, nieskomplikowany zapach. Tak naprawdę nie zauważyłam wad tego produktu, ale skończyłam właśnie pierwsze opakowanie i chętnie kupię ponownie.
    Zalety:
    • jakość