Balsamy do ciała

Stars from the Stars Regenerująca Nocna Maska do Ciała Moonbeam 200ml

crayola
    24 lutego 2025 o 14:13
    Fajny balsam
    Maskę kupiłam za całe 4 zł na wyprzedaży ze strony Stars from the Stars. I jest przyzwoita. Ma cudowny, otulający zapach. Nienachalny, ale wyraźny. Nie jest to do końca maska, a zwykły balsam, ale jest w porządku. Konsystencję ma właśnie jak balsam, na pewno dla mnie jest za rzadki jak na maskę. Ładnie nawilża, ale to nie jest jakieś spektakularne nawilżenie. Szybko się wchłania i nie zostawia tłustej, lepkiej warstwy. Do stosowania na co dzień będzie w porządku. Żałuję tylko, że nie jest to obiecana maska, czyli gęsty, kremowy, treściwy produkt, a jest to zwykły balsam. Kupiona za grosze. Polecam
    Zalety:
    • bardzo ładnie pachnie
    • szybko się wchłania
    • delikatnie nawilża
    Wady:
    • to nie jest maska tylko balsam
    • dla bardzo suchej skóry jest za lekki
  • 29 listopada 2024 o 21:54
    Najlepsza ze wszystkich
    Do cery suchej najlepsza ze wszystkich firm, skóra jest gładka jak u niemowlaka przy skórze bardzo suchej, nie lepi się od razu się wchłania idealna nawet do pękających pięt kosztuje grosze, tylko zapach mocny taki sobie ale przebija pod względem nawilżenia produkty apteczne
    WwsWws
    14 października 2024 o 19:18
    Na dobranoc
    Wieczorny podbijacz gwiazd. Bardzo lubię jego zapach, jest otulający i uspakajacy. Podoba mi się również design, uwielbiam gwiazdy i fiolet więc przyjemnie się na niego zerka szykując się do spania i ciężko było mi się oprzeć, chociaż słowo "maska" kojarzy mi się z bardzo bogatą formułą i miałam obawy. Czy nawilża? A i owszem, jest to jednak subtelne otulenie. Bałam się, że będzie super tęgi w rozprowadzeniu, jego konsystencję opiszę jako bardziej w stronę płynną, dla mnie na plus, szybko się wchłania i nie pozostawia bardzo tłustej wersji. Tu moje słowa może potwierdzić mój pies, który po posmarowaniu nóg czymś smalcowatym gania za mną cały wieczór próbując zlizać chociaż trochę. Przy tym balsamie efekt taki nie występuje co przyjmuję z ulgą. Jeżeli masz poważnie wysuszoną skórę i szukasz tłuściocha to ten level nawilżenia może okazać się niewystarczający. Jeżeli nie masz ogromnych problemów i szukasz czegoś co łatwo się rozprowadza, pięknie pachnie i nawilża bez klejenia- zachęcam.
    Zalety:
    • Zapach!
    • Łatwość rozprowadzenia
    • Szybka wchłanialność
    • Nawilżenie skóry
    • Ciekawy design i składniki
    • Wygodne opakowanie chociaż jestem miłośniczka pompek
    Wady:
    • Jeżeli ktoś szukał prawdziwej maski może się rozczarować
    • Chce się często sięgać i dosyć szybko można go zużyć.
  • 4 października 2024 o 14:51
    Cudownie nawilża
    Regenerująca nocna maska do ciała Moonbeam wchłania się błyskawicznie, nie pozostawiając na skórze tłustej powłoki. Rano skóra jest niezwykle miękka, gładka i doskonale nawilżona. Maska jest bardzo wydajna, a jej subtelny, przyjemny zapach sprawia, że stosowanie jej to prawdziwa przyjemność. Dzięki lekkiej formule można ją bez obaw używać nawet przed snem, nie martwiąc się o zabrudzenie pościeli. To idealne uzupełnienie wieczornej pielęgnacji dla każdego, kto chce cieszyć się piękną, zadbaną skórą o poranku :)
  • 16 czerwca 2024 o 12:01
    Świetny balsam do ciała
    Do skóry, która pragnie blasku i nawilżenia, przybywa ratunek w postaci balsamu do ciała "Stars from the Stars". Ta odżywcza formuła przywołuje niebiańską promienistość, pozostawiając skórę jedwabiście gładką i promienną. Serce tej kosmicznej pielęgnacji tkwi w głęboko nawilżających składnikach, które odżywiają skórę od wewnątrz, sprawiając, że staje się ona miękka i elastyczna. Dodatkowo, rozświetlające pigmenciki wprowadzają subtelny efekt gwiazdorskiego blasku, który sprawia, że skóra emanuje zdrowym, naturalnym świeceniem. Niebieski kryształ, który symbolizuje dalekie gwiazdy, wnosi do codziennej pielęgnacji nutę magii i tajemniczości. "Stars from the Stars" to niczym poranne promienie słońca na powierzchni skóry, ożywiając ją i sprawiając, że każdy dzień zaczyna się w wyjątkowy sposób. Daj swojej skórze kosmiczny zastrzyk regeneracji i blasku dzięki balsamowi do ciała "Stars from the Stars" i poczuj, jak codzienna pielęgnacja staje się podróżą przez mgławice i gwiazdy, zapewniającą niezwykłe doznania dla zmysłów i odbudowę skóry na najwyższym poziomie.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Rozświetlenie skóry
    • Blask skóry
    • Skóra odżywiona i miękka
    • Szybko się wchłania