Skóra, włosy, paznokcie

Oslo Skin Lab The Solution Beauty Collagen Suplement diety `Kolagen`

Skuteczność:
  • 14 października 2024 o 15:44
    Warty swojej ceny
    Używam kolagenu od Oslo Skin Lab już dobre kilka miesięcy i widzę, ze moja skóra stała się bardziej jędrna i gładka. Na rezultaty musiałam poczekać około 2-3 miesiące ale zdecydowanie polecam cierpliwość. Kolagen nie ma smaku i zapachu, co było dla mnie ważne bo wcześnie używałam innego produktu i niestety smak był dla mnie nie do przejścia. Dodaję proszek do wody i w ogóle nie czuję, żeby jakkolwiek zmieniał jej smak. Ogółem polecam i zamierzam stosować dalej.
    Zalety:
    • widoczne efekty
    • brak smaku i zapachu
    • dobrze się rozpuszcza
    • łatwy w stosowaniu
  • 2 marca 2024 o 16:06
    Nie przekonał mnie
    Suplement diety Kolagen od Oslo Skin Lab kryje się w prostokątnym, jasno niebieskim pudełku z prostą szatą graficzną, wyraźnymi napisami marki. W opakowaniu znajduje się 28 saszetek rozpuszczalnych z dowolnym jedzeniem lub napojem. Jest to bardzo wygodna forma suplementu bo całkowicie bezproblemowa, bo wystarczy jedynie rozpuścić ją w szklance ulubionego napoju. Kolagen ma neutralny zapach i smak, przez co nie jest wyczuwalny podczas dodania do jedzenia czy napoju. W składzie suplementu znajdziemy jedynie hydrolizowany kolagen typu I. Suplement od Oslo Skin Lab stosowałam przez miesiąc - czy zdał egzamin - dla mnie nie. Producent zapewnia, że stosowany suplement redukuje widoczność cellulitu - jak tego nie zauważyłam, skóra jest elastyczna i bardziej jędrna - dla mnie osobiście tego efektu nie było wręcz przeciwnie po wybraniu całego suplementu zauważyłam, że na policzkach moja skóra była wysuszona co czuję, że dalej jest sucha, a z pewnością nie jest to efekt używanych przeze mnie kosmetyków. Jak na ten suplement to cena jest bardzo wysoka, z pewnością w takiej cenię można zakupić znacznie lepszy produkt i to nawet kilka opakowań. Nie jest to suplement dla osób posiadających suchą skórę, bo może być jeszcze bardziej wysuszona.
  • 27 maja 2023 o 13:36
    Ciekawy suplement
    Kolagenu z Oslo Skin Lab używam od roku. Jest to łatwy w użyciu suplement w postaci proszku zamknięty w poręcznych saszetkach które można zabrać ze sobą wszędzie. Wystarczy wsypać powoli do szklanki, poczekać aż się rozpuści i wypić. Suplement jest bezsmakowy co jest plusem. Podnoszenie i uzupełnianie poziomu kolagenu w organizmie jest trudne i zajmuje dużo czasu. Jest to proces długoterminowy i nie można mówić o jakimś spektakularny czy odczuwalnym efekcie po kilku opakowaniach. Do tego nawet długotrwała suplementacja kolagenem nie podnosi jego poziomu w organizmie tak wiele jak nam się wydaje i im starsi jesteśmy, tym wolniej to idzie. Ja kupiłam ten suplement zapobiegawczo i nie miałam wielkich oczekiwań. Co mnie zaskoczyło, że po około trzech miesiącach poprawił się stan skóry na twarzy i ten stan się utrzymuje. Skóra ciała tez jest gładka. Na pewno wpływa na to wiele czynników jednak ten kolagen również pomaga. Pomaga utrzymać stan w jakim jest skóra i stawy. W przypadku tego suplementu nie warto się poddawać za szybko bo on działa w dłuższej perspektywie.
  • 2 listopada 2022 o 12:22
    Zdecydowanie nie wart swojej ceny
    Po 3 zużytych opakowaniach (4te w trakcie) anulowałam "subskrypcję". Niestety jak pisała poprzedniczka, na twarzy pojawiały mi się dziwne wypryski, jak tylko zaczynałam go stosować. Okolice mojej brody, zwłaszcza po bokach wyglądały masakrycznie, oczywiście przy niezmienionej pielęgnacji. Wtedy robiłam sobie od niego przerwy, cera się uspokajała. Po włączeniu go do diety (bo ciągle miałam nadzieję, że to jednak inna przyczyna) znów miałam "pryszcze", które nie są standardowymi krostami, lecz bolącymi "gulami". Szkoda, że od początku nie połączyłam kropek i nie anulowałam dostaw wcześniej. Nie zauważyłam też lepszej jędrności na ciele. Nie polecam
    Zalety:
    • Łatwe używanie i brak typowego dla kolagenu posmaku
    Wady:
    • Nieprzyjemne skutki uboczne.
    Kosowa
    6 czerwca 2022 o 19:27
    Zdecydowanie nie polecam
    Kolagen stosowałam od stycznia br. do połowy marca tego roku. Niestety, jestem bardzo zawiedziona. Już po około miesiącu na mojej skórze zaczęły się pojawiać wypryski i wykwity. Kiedy odstawiłam kolagen Oslo Skin Lab półtora miesiąca później stan cery zaczął się stopniowo poprawiać. Jestem pewna, że jest to wina właśnie tego produktu, ponieważ nic nie zmieniałam ani w pielęgnacji (cera mieszana, stan - opanowany, wszystko ok), ani w suplementacji. Na Facebooku zostałam zablokowana za niepochlebne komentarze na temat firmy Oslo Skin Lab. Ponad dwa miesiące walczyłam o doprowadzenie skóry do stanu z przed suplementacji kolagenem. Może jest to produkt wygodny w stosowaniu, ale zdecydowanie nie wart swojej ceny.
    Wady:
    • Działanie na skórę.
    • Skuteczność

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie