Lakiery hybrydowe

Niuqi Easter Egg UV/LED Nail Polsih Lakier hybrydowy

Manta21
    18 stycznia 2024 o 18:54
    Dobry lakier w jeszcze lepszej cenie
    Bardzo chwalę sobie tę serię lakierów z biedronki. Mam niebieski i liliowy. Lakiery mają pełne krycie już przy pierwszej warstwie. Drobinki nie odstają, są ładnie wtopione w lakier. Pędzelek lekko zaokrąglony, ułatwiający aplikacje. Są w świetnej cenie. Dobrze się trzymają
  • 18 stycznia 2024 o 15:59
    Efekt przepiórczego jajeczka
    Bardzo lubię taki efekt na paznokciach, mam dwie wersje jedną nude a druga z neonów. Super się prezentuje na paznokciach. Lubię produkty marki Niuqi często korzystam z nowości jakie wprowadzają. Jak dla samej siebie, cena przystępna za produkty które są bardzo wydajne. Stylizacja wytrzymuje nawet do 3 tygodni. Polecam
    Zalety:
    • Jakość
    • Wytrzymałość
    Wady:
  • 4 grudnia 2023 o 13:24
    Ładne nakrapiane odcienie
    Uwielbiam produkty Niuqi, jestem z nimi na bieżąco i często kupuję lakiery w nowych odcieniach pojawiających się w Biedronce. Z chęcią sięgnęłam również po lakiery z kolekcji Easter Egg, wybrałam odcienie nakrapianego beżu oraz różu. Kolory są piękne, delikatne i wiosenne, a lakiery dobrze kryją na dwie warstwy. W połączeniu z bazą kauczukową i topem tej samej marki wytrzymują u mnie na paznokciach zawsze dwa, a czasem nawet trzy tygodnie. Odpryski czy wytarcie zdarzają się jedynie na wolnym brzegu, głównie od frontu, co aż tak nie przeszkadza w donoszeniu stylizacji kilka dni dłużej
    Zalety:
    • piękne kolory
    • ciekawy nakrapiany efekt
    • dobre krycie
    • dobra trwałość
    • bardzo przystępna cena
    Wady:
    • dostępność (plus w Biedronkach często jest bałagan i trzeba się naszukać, gdzie tym razem znalazły się lakiery)
  • 30 kwietnia 2022 o 16:41
    Ciekawy efekt
    Bardzo lubię sezonówki od Niuqi i zazwyczaj kupuję choć po 1 lakierze. Wiosenna nowość to pastelowe lakiery z czarnymi drobinkami. Efekt ma imitować nakrapiane jajka, widziałam, że niektóre firmy reklamują swoje lakiery jako muffin lub dragon fruit effect. Spośród kilku kolorów wybrałam Beż. Wszystkie były super, więc wybór był ciężki, ale uznałam beż za najbardziej uniwersalny odcień, który będzie pasował i do pudrowych pasteli i do klasycznych stylizacji z czerwienią, bordo, jak i do odważniejszych na wieczór z czernią i granatem. Kolor jest faktycznie beżem, bardzo ładny odcień nude, który wpada w kawę z mlekiem. Drobinki są czarne, jednakowej wielkości i przypominają pieprz. Efekt jest ciekawy, paznokcie wyglądają schludnie i elegancko. Sam lakier jak to zawsze w Niuqi bywa jest dobrej jakości, ładnie się nakłada gładką taflą, nie prześwituje. Pędzelek i opakowanie jak najbardziej za plus! Cena 10 zł brzmi jak marzenie, dlatego warto się rozejrzeć za nim w Biedronce, póki jest jeszcze w sprzedaży. Jedyny minus to nieco krótsza trwałość - mam pomalowane paznokcie Beżem i innym lakierem Niuqi i niestety Easter Egg zaczął odpryskiwać i odchodzić po bokach jako pierwszy już po tygodniu. Tak poza tym jest super. Cieszę się, że za nieduże pieniądze można nabyć fajne lakiery, dzięki którym mogę poszaleć z manicure.

Zobacz także inne Lakiery hybrydowe