Hi Hybrid Lakier Hybrydowy to produkt, który zasługuje na uwagę zarówno ze względu na szeroką gamę kolorystyczną, jak i na jakość samego lakieru. Testowałam kilka odcieni, i muszę przyznać, że marka oferuje naprawdę różnorodne kolory – od klasycznych czerwieni, przez delikatne pastele, aż po bardziej odważne, intensywne barwy. To sprawia, że każda osoba, niezależnie od preferencji, znajdzie coś dla siebie.
Jeśli chodzi o aplikację, lakiery Hi Hybrid mają przyjemną konsystencję, która nie jest ani zbyt gęsta, ani zbyt rzadka. Dzięki temu łatwo rozprowadza się je na płytce paznokcia, a pędzelek pozwala na precyzyjne nałożenie lakieru bez smug i zacieków. Lakiery te mają dobrą pigmentację, co oznacza, że już po jednej warstwie uzyskujemy satysfakcjonujący efekt, chociaż dla pełnego krycia i intensywności koloru zazwyczaj nakładam dwie warstwy.
Jeśli chodzi o trwałość, Hi Hybrid również nie zawodzi. Po utwardzeniu w lampie hybryda trzyma się na paznokciach nawet do dwóch tygodni bez odprysków czy ścierania się, co jest świetnym wynikiem. Paznokcie zachowują połysk i świeży wygląd przez cały ten czas, co dla mnie jest kluczowe w przypadku hybryd. Lakier nie kurczy się pod lampą, co jest kolejnym plusem, ponieważ pozwala to na równomierne pokrycie paznokcia.
Jedyną drobną wadą, jaką zauważyłam, jest to, że niektóre kolory wymagają trochę więcej cierpliwości przy zmywaniu. Zdarza się, że trzeba poświęcić więcej czasu na usunięcie hybrydy, co może być uciążliwe. Jednakże, biorąc pod uwagę trwałość i jakość kolorów, jest to wada, z którą można się pogodzić.
Podsumowując, Hi Hybrid Lakier Hybrydowy to produkt, który zdecydowanie warto wypróbować. Bogata paleta kolorów, łatwość aplikacji i trwałość sprawiają, że jest to jeden z lepszych wyborów na rynku hybryd. Idealnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje.
- Trwałość