Cienie do powiek

Max & More Eyeshadow Stick Long Lasting Set Cienie w sztyfcie

• 5 sierpnia 2023 o 12:48
    Love-hate
    Z tymi kredkami mam relacje love - hate. Granatowa - wygląda brzydko. Nie jest to fajny kolor. Jasna jest całkiem ok, ale bardzo szybko znika. Natomiast taupe to mój ulubieniec. Jak nie mam pomysłu na makijaz to maziam powieke kredką, blenduje, dodaje cos jasnego w kąciku i jestem gotowa.
    Zalety:
    • Kolor taupe
    Wady:
    • Slaba trwalosc jasnego koloru
  • 3 sierpnia 2023 o 11:43
    Jakość adekwatna do ceny
    Znalazłam je przy okazji zakupów w action. Skusiła mnie niska cena, a że zdarzają się tam perełki to zaryzykowałam. Kolor 02 jest totalnie nie dla mnie, jest zbyt sinym natomiast 01 i 03 ładnie się błyszczą. 03 stanowi fajna bazę dla błysków, w 01 złote drobiny za bardzo wychodzą na pierwszy plan i niezbyt elegancko wygląda nałożony solo. Cienie nie zastygają co jest ich dużym minusem. Najlepiej sprawdzają się jako baza, do której można przylepić cień.
  • 17 czerwca 2022 o 10:12
    Ładne kolory średnia jakość
    Produkt zakupiony w Action w zestawie mamy 3 sztuki cieni w sztyfcie zamknięte w klasycznym opakowaniu są wykręcane mają kremową konsystencję dobrą pigmentację krycie o satynowym z blasku z delikatnymi drobinkami ich trwałość jest średnia napewno nie super trwała być może wsparcie baza pod cienie by zwiększyło ich trwałość Kolory w zestawie: 01 Majestic fioletowy jasny z złotymi drobinkami 02 Indigo granatowy z niebieskim drobinkami 03 Devine beżowy z srebrnymi drobinkami
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Ładne kolory o satynowym blasku z delikatnymi drobinkami
    Wady:
    • Średnia trwałość