Pasty do zębów

Colgate Max White One Wybielająca pasta do zębów

COLGATE Pasta do zębów MAX WHITE ONE ACTION pasta wybielająca do zębów 75ml

• 19 lutego 2025 o 12:27
    Jest naprawdę spoko
    Kiedyś dostałam do przetestowania od Wizaż pastę do zębów Max White Ultra i byłam z niej zadowolona. Niedawno postanowiłam kupić tę pastę Colgate Max White ONE. Przyznam się, że powinnam już wybrać się na higienizację zębów, ale zanim to zrobię, to stwierdziłam, że spróbuję pozbyć się przybarwień właśnie tą pastą. Jestem zadowolona z efektu. Nie wszystkie przybarwienia zniknęły, ale znacząca większość tak. Pasta bardzo dobrze się pieni, więc dobrze myje mi się nią zęby. Smak ma miętowy, nie jest zbyt „ostry”, więc pod tym względem też mi pasuje. Chętnie sięgnę po te pastę ponownie.
  • 18 lutego 2025 o 21:14
    Dość fajna
    Pasta do zębów bardzo fajnie myje i usuwa wszelki brud, jest świeży oddech, dość mocny, nie wybiela zębów tak jak jest napisane przez producenta, ogólnie jest wydajna i nie zużywa się szybko. Cena jest wysoka trochę .
  • 14 lutego 2025 o 17:28
    skuteczna
    Od czasu do czasu używam tej pasty. Jest świetna. Niezbyt ostry smak, dobrze się pieni. Zgodnie z opisem producenta wybiela przebarwienia po herbacie i kawie. Dobrze odświeża i czyści. U mnie przy dłuższym stosowaniu niestety powoduje nadwrażliwość zębów na zimne czy gorące. Dlatego napisałam, że stosuje czasami przez kilka tygodni, a poźniej przerwa i zmiana na inną pastę. Ale skuteczna i POLECAM
    Zalety:
    • dobry produkt;
    • skuteczny;
    • wybiela;
    • usuwa kamień nazębny;
    • ładnie pieni się;
    • łagodny smak;
    • dostępna;
    • cena niska (w promocji)
    Wady:
    • u mnie powoduje nadwrażliwość na zimne i gorące przy dłuższym stosowaniu;
    • trochę małe opakowanie.
  • 4 lutego 2025 o 7:31
    daje czadu
    odświeża oddech a do tego dobrze myje zęby i trochę je wybiela. Piję dużo kawy i herbaty stąd zmagam się z przebarwieniami ale ta pasta potrafi ładnie wymyć zęby. Tania jest kupuję ją w Hebe ale widziałem też w Biedronce więc dostępna i łatwo ją zobaczyć bo jest czerwone pudełko.
    Zalety:
    • myje zęby i odświeża oddech i wybiela zęby
  • 4 września 2024 o 8:50
    Super
    Pasta ma świeży, miętowy smak, który pozostawia uczucie czystości i świeżości w ustach po umyciu zębów. Oprócz wybielania, pasta skutecznie oczyszcza zęby, usuwając płytkę nazębną i zapewniając uczucie czystości. Colgate Max White One to dobra pasta do zębów dla osób szukających delikatnego efektu wybielającego i dbających o codzienną higienę jamy ustnej. Może być szczególnie skuteczna jako uzupełnienie profesjonalnych zabiegów wybielania zębów lub dla osób, które chcą utrzymać naturalną biel swoich zębów. Jednak osoby oczekujące spektakularnych wyników wybielania mogą być lepiej obsłużone przez inne, bardziej skoncentrowane produkty lub zabiegi stomatologiczne.