Pasty do zębów

Blend - a - med 3D White Classic Fresh Toothpaste Pasta do zębów

E-Glamour.pl
BLEND-A-MED 3D White Classic Fresh Pasta do zębów wybielająca, 75ml >> <<
Blend-a-Med 3D White Pasta do zębów 75 ml
Blend-A-Med 3D White Classic Fresh

• 30 stycznia 2025 o 16:17
    OK pasta
    Pasta do zębów jest okej. Oczyszcza zęby, nie podrażnia ich. Ma przyjemny miętowy smak, który nie jest mocny. Opakowanie w formie wygodnej tubki, pasta dobrze się pieni. Jest dość wydajna.
  • 18 stycznia 2025 o 21:32
    Klasyczna miętowa pasta
    Pastę kupiłam po raz kolejny gdy była w promocji. Jak dla mnie nic nadzwyczajnego. Zwykła miętową pasta. Smak nie jest mocny ani palący także dla wrażliwych zębów jak najbardziej ok. Pasta spelnia swoją funkcję, dobrze się pieni i odświeża oddech. Co do wybielania to bym się nie łudziła nadzieją.
    Zalety:
  • 31 października 2024 o 11:31
    Normalna mocno miętowa pasta
    Pastę kupiłam już któryś raz. Nie z jakiegoś specjalnego zamiłowania. Bardziej wiązało się z tym, że była na promocji i często zapominam, którą pastę już mieliśmy ;) Przypomniałam sobie ją jednak jak wyłożyłam na szczoteczkę. Pasta charakteryzuje się takim mlecznym wyglądem. Ciekawie się mieni. Wygląda jakby była złożona z mikroskopijnych mleczno-białych kryształków z delikatną fioletową poświatą. Wygląda bardzo ciekawie. Ogólnie pasta dosyć dobrze się pieni. Mięta jest dosyć ostra, ale nie piecze bardzo w język. Po pierwszych paru minutach czujemy naprawdę mega rześkość w jamie ustnej. Jakby był tam mróz taki -20 stopni, oczywiście nasza paszcza jednak nie zamarza :) Jednak na dłuższą metę, nie odświeża bardziej niż inne pasty. Powiedziałabym nawet, że czuję szybciej taki niesmak, jeżeli nie jem i nie piję przez dłuższy czas. Co do wybielania to jest one znikome. Jeżeli w ogóle jest. Takie puste obietnice większości producentów past. Ogólnie pasta jest ok. Chroni przed próchnicą. Dosyć dobrze oczyszcza. Odświeża na jakiś czas. Jednak w działaniu nic ją nie wyróżnia.
    Zalety:
    • wygląd pasty
    • poręczne opakowanie
    • niewygórowana cena - często na promocji
    • mocno wyczuwalny, miętowy aromat
    Wady:
    • raczej nie wybiela
    • nie odświeża na długo
  • 20 czerwca 2024 o 0:10
    Wow, genialnie odświeża!
    Niegdyś uwielbiałam pasty Blend-a-med i używałam głównie linii 3D White. Z czasem zaczęłam sięgać po inne i tak nam się drogi trochę rozeszły. O tym produkcie, w odświeżonej już wersji, dowiedziałam się w markecie (nie pamiętam już czy była to Biedra czy Lidl), gdzie była bardzo korzystna promka. Grzech więc nie wziąć i tym oto sposobem przypomniałam sobie jak fajne są to pasty :) Opakowanie to prosta, klasyczna tubka. Zamykana na zatrzask, a nie na zakręcany korek, za co plus - nienawidzę tych małych pierdołek, które zawsze mi uciekają. Szata graficzna ładna, prosta, typowa dla linii. Mam tylko małe zastrzeżenie co do kartonika - zbędny już w dzisiejszych czasach, wiele past da się już kupić bez tego dodatkowego śmiecia. Pasta jest bardzo miętowa, mocna i odświeżająca w smaku. Dla mnie rewelacja, ostatnio eksperymentowałam z dziwnymi smakami typu zielona herbata, więc z przyjemnością przeszłam na klasyczną, mocną miętę. Cudownie odświeża oddech. Pasta ma biały kolor i kremową konsystencję. Nie dostrzegam w niej żadnych drobinek czy kryształków, wygląda na "czystą". Idealnie się pieni, doskonale współpracuje ze zwykłą szczoteczką manualną. Pasta myje, odświeża jamę ustną, jest jednocześnie łagodna dla moich wrażliwych zębów. Po umyciu czuję, że zęby są na maxa doczyszczone, odświeżone, są aż śliskie w kontakcie z językiem, co bardzo lubię. Czy wybiela? Ciężko powiedzieć, ostatnio piję dużo kawy, co nie pomaga, gdyby nie to to efekt byłby może lepszy. Ale i tak jestem zadowolona, czuję się świeżo przez na prawdę długi czas. Pasta jest taniutka - w promocji 1+1 wyszła mnie za ok. 5 zł :D Daję zasłużoną piątkę, bo to fajny produkt za niewielkie pieniądze.
    Dinulka
    10 maja 2024 o 20:34
    ok
    Pasta dobrze się pieni, przyjemnie smakuje, generalnie jest totalnie podobna do innych ;) nie odświeża nie wiadomo jak mocno, ale wystarczająco, dla mnie to plus, bo nie lubię gryzących smaków. Jednak może rozczarować to osoby, które skupią się na obietnicy producenta o wydłużonym odświeżaniu. Bielszych zębów również zresztą nie odnotowałam ;) w ogóle przerobiłam już mnóstwo wariantów tej marki i mam wrażenie, że one wszystkie są niemal identyczne, tylko mnożą się nazwy i opakowania. Kiedyś zresztą porównałam warianty jednej linii i skład był niemal identyczny :)