Pasty do zębów

Sensodyne Nadwrażliwość & Dziąsła, Pasta łagodząca nadwrażliwość i wzmacniająca stan zdrowia dziąseł

• 18 maja 2024 o 15:05
    Pasta sensodyne
    Pasta ratuje moje wrażliwe dziąsła i zęby. Ma delikatny miętowy smak. Fajne opakowanie da się wycisnąć do końca. Pastę poleca mój dentysta i ja też ją polecam.
  • 18 listopada 2023 o 0:40
    Dolegliwości związane z nadwrażliwością zębów są nieco zmniejszone.
    Pasta ma orzeźwiający, miętowy smak, wystarczy jej naprawdę mało aby umyć całe zęby i język, jest wydajna, nie powoduje podrażnień, krwawień z dziąseł. Opakowanie jest wygodne, konsystencja pasty odpowiednia, nie spływa ze szczoteczki, posiada biały kolor. Dolegliwości związane z nadwrażliwością zębów są nieco zmniejszone.
    piccess
    6 sierpnia 2023 o 19:26
    To jest ta pasta, do której wracam
    To jest jedna z tych past do zębów, do której wracam. Uwielbiam ją dosłownie za wszystko! Przede wszystkim za jej orzeźwiający, miętowy pasmak, który sprawia, że mam pewnośc, że nie popełnię żadnego faux pas w trakcie rozmowy z kimś. Od razu czuję się lepiej, bo tą świeżość czuć na długo. Ma idealną konsystencję, a wystarczy jej naprawdę mało aby umyć całe zęby i język. Naprawdę jest wydajna, dużo bardziej niż inne pasty. Sięgam po nią szczególnie latem kiedy zdarza się, że na zmianę piję gorący napój np. kawę, a potem jem lody. Po kilku takich "akcjach" moje zęby wołają o pomoc. Powiem tak- niemal natychmiast problem nadwrażliwości znika! Poza tym nie powoduje podrażnień, krwawień z dziąseł. Cena może trochę odstraszyć, ale to nie jest zwykła, byle jaka pasta. Polecam !!!
    Zalety:
    • szybko radzi sobie z nadwrażliwością
    • przyjemny miętowy smak
    • wydajna
    KardiaM
    17 maja 2023 o 12:24
    Przynosi ulgę w nadwrażliwości
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Jestem posiadaczką nadwrażliwych zębów i delikatnych dziąseł. W codziennej higienie jamy ustnej próbuję różnych preparatów, których działanie jest ukierunkowane głównie na łagodzenie tych dolegliwości. Przeważnie stosuję produkty innej firmy, ale otrzymałam próbkę tej pasty, więc postanowiłam ją wypróbować. Opakowanie jest wygodne, konsystencja pasty odpowiednia- co prawda nie jest zbyt gęsta, ale nie spływa ze szczoteczki. Posiada biały kolor i dobrze się pieni. Zarówno zapach, jak i smak są miętowe. Nie jest zbyt mocny, przez co nie powoduje u mnie podrażnień w jamie ustnej, a wystarczająco intensywny, żeby dać przyjemne uczucie odświeżenia. Stosuję ją od kilku dni i moje pierwsze wrażenia są pozytywne - zauważyłam, że dolegliwości związane z nadwrażliwością zębów są nieco zmniejszone. Być może jeszcze lepsze efekty uzyskam poprzez dłuższe stosowanie, dlatego po zakończeniu próbki najprawdopodobniej wykupię duże opakowanie.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 14 stycznia 2023 o 16:51
    Żałuję, że dopiero teraz ją odkryłam
    Pasta jest ŚWIETNA. Ma delikatny, miętowy smak, jest gęstej konsystencji, bardzo wydajna. Po systematycznym stosowaniu mogę stwierdzić, że lepszej pasty nie miałam w życiu. Zmagam się z wrażliwymi, krwawiącymi dziąsłami, a po stosowaniu pasty problem ustąpił! Moje dziąsła nie są już w takim stopniu wrażliwe na zimne i ciepłe produkty. Nie są tak podrażnione jak wcześniej, nie krwawią. Naprawdę - produkt rewelacja !
    Zalety:
    • wszystko
    Wady:
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl