Pasty do zębów

Colgate Herbal White, Ziołowa pasta wybielająca

Colgate Pasta do zębów Herbal White pasta ziołowa wybielająca do zębów 125ml

• 12 września 2024 o 10:43
    Zwykła pasta
    Jest to normalna, zwyczajna pasta jakich wiele. Używało mi się jej przyjemnie, ale nie wyróżniła się zupełnie niczym. Miała biały kolor, odpowiednią konsystencję, nie spadała ze szczoteczki. Fajnie się pieniła, dobrze odświeżała jamę ustną i oczyszczała zęby. Podobał mi się jej smak, lekko ziołowy, ale bez przesady. Taki w sam raz. Nie wysuszała ust, co czasem nie się zdarza. Nie wzmogła również mojej nadwrażliwości. Na potencjalne wybielanie zębów nie zwracam nawet uwagi. Tubka była miękka i bez problemu przecięłam ją pod koniec i zużyłam resztki. Wydajność standardowa, u mnie kilkumiesięczna. Cena niska, zapłaciłam za nią jakieś 5 zł z groszami. Podsumowując, no po prostu ok. Na pewno nie jest zła, ale genialna też nie. Zwykła pasta. Być może kupię ją ponownie, jeśli zapomnę, że już ją miałam.
    Inne
    a ga ta
    31 lipca 2024 o 20:42
    Po prostu pasta
    Pastę kupiłam licząc na to, iż będzie dobrze odświeżać jamę ustną i wybielać zęby. Niestety, nic z tego.... Nie spodziewajmy się ani jednego, ani drugiego. Maże się po zębach. Ma niezbyt przyjemny anyżkowy smak. Obecnie jest dosyć trudno dostępna(wycofana z Rossmanna) I tak nie kupiłabym ponownie... Z zalet: Była tania i w miarę wydajna
  • 25 lutego 2024 o 16:12
    Dobrze oczyszcza lecz nie zauważyłam wybielenia zębów
    Pasta ma przyjemną średnio gęstą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na zębach. Ma świeży zapach. Daje przyjemne uczucie odświeżenia. Zęby są idealnie oczyszczone, a dziąsła niepodrażnione. Niestety nie zauważyłam wybielenia zębów a bardzo liczyłam na to. Mimo to warta wypróbowania ze względu na niską cenę.
  • 25 lutego 2024 o 16:02
    Od wybielania są profesjonalne zabiegi u dentysty, ale ta pasta daje rewelacyjne odświeżenie i długotrwale przyjemny oddech
    Szczotkowanie zębów to nie tylko kupienie drogiej szczoteczki i pasty, ale przede wszystkim technika mycia oraz jego długość. Colgate Herbal to jedna z past, do której wracam regularnie. Idealnie się pieni, ma przyjemny ziołowo- cytrynowy zapach i smak, który czuję w ustach naprawdę długo po myciu. W połączeniu z dokładnym szczotkowaniem daje naprawdę rewelacyjne efekty. Jest to pasta również idealna dla osób, dla których miętowe pasty są za ostre. Jest wydajna, tania i odpowiednia jako pasta dla całej rodziny. Nie wybiela, może pomaga walczyć z osadem, ale nie spodziewam się tego po paście, że dzięki niej można osiągnąć biel. Polecam gorąco
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza
    • Ma świetny smak i zapach, który pozostaje na długo
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • nie wybiela
    anna996
    4 grudnia 2023 o 15:38
    Eukaliptus, koper i mdła cytryna
    Nie polubiłam tej pasty głównie ze względu na jej smak, który jest słodko mdły. Wyczuwam w nim eukaliptus, słodkawy koper i mdłą cytrynę, przez co pasta nie daje poczucia świeżości, ale zostawia słodki posmak w ustach. Pasta nie pieni się bardzo mocno, często dokładam kolejne porcje na szczoteczkę, żeby poczuć efekt dobrego umycia. Kolejna sprawa: pasta nie wybiela, ale może po jednej tubce nie widać efektów, trzeba by jej używać ciagle i przez długi czas. Cechy neutralne: pasta jest łatwodostępna i nie jest bardzo droga. Zużyłam całą tubke, ale nie kupię ponownie.