WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Woski do brwi

My Secret Brow Lamination Wax Wosk do brwi bezbarwny

• 21 czerwca 2024 o 0:18
    Jeden z fajniejszych produktów do układania brwi
    Okazał się być jednym z lepszych produktów do stylizacji brwi, jakie kiedykolwiek używałam. Praca z nim jest bezproblemowa. Wosk doskonale trzyma włoski na miejscu przez cały dzień. Łatwo się z nim pracuje, co pozwala na precyzyjne modelowanie i utrzymanie wyczesanych do góry brwi bez żadnych trudności. Produkt jest łatwo dostępny, co jest dużym plusem, ponieważ można go szybko znaleźć w drogerii stacjonarnej. Jedną z cech, którą szczególnie cenię w tym wosku, jest to, że nie robi grudek na brwiach. Dzięki temu brwi wyglądają schludnie. Efekt utrzymania wyczesanych do góry brwi jest bardzo trwały i estetyczny. Jednak ze względu na małą pojemność i wysoką cenę, nie jest to ekonomiczne rozwiązania i dlatego nie planuję do niego wracać.
    Drogeria Natura
  • 17 marca 2024 o 23:11
    Spełnienie brwiowych marzeń :D
    Zacznę od tego, że moje brwi są grube o włoskach bardzo sztywnych. Nigdy nie były poddane zabiegom u kosmetyczki typu laminacja itp. Wosk z my secret sprawił, że moje brwi wyglądają właśnie jak po laminacji. Żaden inny produkt nie dawał sobie z nimi rady a wypróbowałam całą masę mydełek, klei do brwi czy wosków. Ten wosk z efektem laminacji jest po prostu idealny. Nie zostawia grudek, białego nalotu, szybko zastyga tworząc makijaż brwi nie do zruszenia. Zużyłam już z 5-6 słoiczków. Jest bardzo wydajny, nie zasycha w opakowaniu, nie rozmazuje sie. Polecam każdemu, tym bardziej, że w promocji można kupić nawet za 14 zł. :)
    Zalety:
    • Utrzymuje brwi w ryzach przez cały dzień, aż do demakijażu
    • Nie zostawia białego filmu na brwiach
    • Nie kruszy się
    Wady:
    Drogeria Natura