Olejki i masła do demakijażu

La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome, Soothing Cleansing Cream Anti-Imperfections Krem myjący do twarzy

La Roche-Posay Effaclar H ISO-Biome
La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome Krem myjący, 200 ml 200 ml
Apteka Polska APTE.PL
La Roche-Posay Effaclar H ISO-Biome Soothing Cleansing Cream krem oczyszczający 200 ml dla kobiet

• 30 listopada 2024 o 18:19
    Świetny
    Moja skóra: mieszana, wrażliwa, z tendencją do przesuszeń i zapychania, trądzikowa Jest to idealny produkt myjący dla cery trądzikowej. Dobrze oczyszcza skórę, nie przesusza, świetnie się pieni dzięki czemu jest wydajny. Posiada przyjemny zapach co umila mi korzystanie z produktu. Polecam!
  • 10 listopada 2024 o 21:33
    Używam niezmiennie od roku
    Produkt poleciła mi moja Pani kosmetolog w trakcie kuracji z trądzikiem, produktu używam codziennie zarówno w porannej jak i wieczornej pielęgnacji w połaczeniu z ciepła wodą. Produkt świetnie się pieni i łatwo doczyszcza pozostałości sebum po nocy ;) w jego składzie znajdziemy takie składniki aktywne jak niacynamid który redukuje niedoskonałości i również radzi sobie z przebarwieniami i wodę teramlną La Roshe która również dba o nasza bariere hydrolipidową. Produkt zdecydowanie polecam, jest bardzo wydajny, jedna butelka o pojemności 390ml starczy na spokojnie 5-6 miesięcy codziennego używania, zarówno jest bardzo gęsty więc wystarczy niewielka ilośc aby umyś buzie, szyję i dekolt.
    Zalety:
    • Wydajnośc, w codziennym używaniu starczy spokojnie na 5-6 mies
    • Jakośc
    • Działanie
  • 26 maja 2024 o 16:37
    Najlepszy krem myjący do twarzy
    Produkt stosowałam do mycia mojej podrażnionej leczeniem dermatologicznym skóry twarzy. Jest delikatny i świetnie domywa resztki makijażu ze skóry. Ma delikatny, przyjemny i "czysty" zapach. Jest niezwykle wydajny. Dużej butelki z wygodną pompką używam do mycia całego ciała i starcza mi spokojnie na pół roku. Pół takiej pompki wystarcza na dokładne domycie twarzy, przez co produkt zużywa się bardzo długo. Poleciłam swojej koleżance i również jest bardzo zadowolona. Zużyłam już dwa duże opakowania i nadal będę do niego wracała.
    Mroka98
    21 stycznia 2024 o 8:55
    Pomoc przy walce z trądzikiem
    Kupiłam ten żel-krem do mycia twarzy po poleceniu przez mojego dermatologa. Jestem aktualnie w trakcie leczenia trądziku. Żel ten mnie w tym wspomaga. Po umyciu tym produktem twarzy skóra jest dobrze oczyszczona. Nie ma żadnych składników które by podrażniały cerę. Zapach jest specyficzny ale nie taki aby zniechęcać do używania produktu. Odkąd używam, widzę że coś wspomaga w tej zaciętej walce o lepszy wygląd twarzy. Stosuję wraz z kremem na dzień z tej samej serii. Nie wiązałam dużych nadziei z tymi produktami jednak bardzo się z nimi polubiłam i myślę że przedłużymy naszą współpracę. Cena jest wysoka ponieważ butelka 400 ml z pompką kosztuje 100 zł w Hebe, oczywiście można złapać promocję. Jednak produkt jest bardzo wydajny. Wystarczy pół pompki aby spienić produkt na całej twarzy i części szyi. Aktualnie jestem zadowolona z produktu i z czystym sercem mogę go polecić jak i do zwykłego stosowania tak i do pomocy przy kuracji trądzikowej.
    Zalety:
    • dobre działanie oczyszczające
    • nakładanie produktu
    • łagodzenie zmian zapalnych
    Wady:
    • wysoka cena
    • specyficzny chemiczny zapach