Dezodoranty i antyperspiranty

Isana Fresh Plus, Anti-transpirant Roll-on Antyperspirant w kulce

Akko_
    3 września 2024 o 17:51
    Super
    Antyperspirant Fresh Plus Isany pasuje mojej wrażliwej skórze. Zapach jest rześki, jakby morski? Myślę, że możnaby go określić również jako unisex. Antyperspirant dobrze sprawdza się u mnie na codzień. Nie uprawiam sportu, ale czuję ulgę w sierpniowym upale kiedy zaaplikuję Fresh Plusa. Wystarcza mk na jakieś 5 i pół miesiąca.
  • 16 maja 2024 o 14:22
    porażka
    antiperspirant Isana Fresh Plus zostawia biały nalot, brudzi ubrania, kruszy się. pachnie przyjemnie, opakowanie też jest w porządku, cena bardzo niska. niestety pierwsze użycie a tu katastrofa- wszystko się złuszczyła. na zdjęciu efekt wyschniętego antiperspirantu
    Gogo145
    25 stycznia 2024 o 18:24
    Z pewnością do niego wrócę!
    To mój pierwszy antyperspirant Isana dlatego z dużą rezerwą podeszłam do jego stosowania . Używałam go w okresie jesienno - zimowym . Opakowanie- minimalistyczna, wręcz apteczna biała obudowa wyposażona w kulkowy aplikator . Zapach- świeży , delikatny, przyjemny. Konsystencja - mleczno- żelowa . I tu się zaskoczyłam! Delikatny, przyjemny zapach towarzyszył mi przez cały dzień , nie czułam żadnego dyskomfortu związanego z potem, Antyperspirant zapewnił mi ochronę przed przykrym zapachem i ochronił moje ciało i ubrania przed nieporządnymi niespodziankami . W miejscu aplikacji skóra nie była wilgotna i nie doświadczyłam podrażnień. To pierwszy i nieostatni antyperspirant Isana w mojej łazience i torebce.
    Zalety:
    • dobra ochrona ciała przed potem
    • niweluje zapach potu
    • niska cena
    • nie podrażnia
  • 28 grudnia 2023 o 15:37
    Całkiem niezła ta kulka
    Najczęściej wybierane przeze mnie antyperspiranty są w formie sprayu,lubię edycje limitowane oraz klasyczne zapachy które przypominają kultowy krem Nivea,tym razem postanowiłam przetestować markę Isana i zamiast sprayu sięgnęłam po kulkę ;). Marka znana,dostępna w Rossmanie,opakowanie to biała,plastikowa lekka buteleczka o pojemności 50 ml,na etykiecie podano skład oraz właściwości produktu,z przodu umiejscowiono napisy i logo marki. Isana bardzo przyjemnie mnie zaskoczyła swoim zapachem,takim kremowym-bawełnianym oraz działaniem,idealnie wpisała się na sezon jesienno zimowy,kulka podawała odpowiednią ilość produktu,niwelowała zapach potu,dając uczucie czystości i świeżości,dezodorant nie kleił się pod pachą,jedynie co mi trochę przeszkadzało to trochę za długo dla mnie schnie.
    Zalety:
    • wygodne lekkie opakowanie
    • kulka nie zacinała się dozując odpowiednią ilość produktu
    • nie pogarsza kondycji skóry pod pachami
    • nie uczula,nie podrażnia,nie piecze po aplikacji
    • maskuje zapach potu
    • nie pozostawia śladów na czarnych ubraniach
    • nie klei się pod pachą w czasie dnia,nie wałkuje i nie roluje,nie zbiera w kluski
    Wady:
    • antyperspirant mógłby szybciej wysychać
  • 2 grudnia 2023 o 17:31
    Fajnie odświeża, niweluje zapach potu ma parę godzin.
    Cześć! Jeżeli chodzi o antyperspiranty, wybieram różne. Lubię kupować naturalne, ale jeżeli sytuacja tego wymaga sięgam po silniejsze, żeby czuć się po prostu komfortowo w danej sytuacji. Często sięgam po świeże, czy może odświeżające antyperspiranty. W kulce są dla mnie jak najbardziej ok - wygodne I bezproblemowe. Jaki jest Isana Fresh? Zalety: + ładnie pachnie + dobrze się go aplikuje + nie posiada alkoholu w składzie + nie podraznie i nie uczula + odświeża i chroni przed przykrym zapachem przez parę godzin + nie brudzi ubrań + niska cena + kulka się nie zacina Wady: - pozostawia trochę białego nalotu - po paru godzinach trzeba reaplikować