Mydła

Frosch Reine Pflege Meeresmineralien Sensitive-Seife Delikatne mydło do rąk z morskimi minerałami

anna996
    20 lipca 2024 o 17:04
    Kupiłam ze względu na opakowanie
    Mydełko zauważyłam na wyprzedaży w Rossmannie i nie żałuję zakupu: - mydło jest delikatne, nieagresywne dla skóry - ma przyjemny zapach - konsystencja w sam raz - dobrze się pieni - dozownik działa bez zarzutu - kosmetyk miał bardzo korzystną wyprzedażową cenę. Kosmetyk kupiłam ze względu na wygląd i kolor butelki, która jest ozdobą łazienki. Dolewam uzupełnienia mydła i pompka wciąż działa bez zarzutu. Polecam.
  • 20 czerwca 2024 o 10:52
    Delikatne mydełko w oryginalnej butelce
    Buteleczka z pompką z piękną taką typowo śródziemnomorską grafiką. Nie dość,że w pięknym błękitno-lazurowym kolorze to na dodatek z motywem mozaiki, która chyba wszystkim właśnie kojarzy się tak południowo:) Bardzo taki wakacyjny styl tej buteleczki przyciąga uwagę czy to na półce w sklepie czy w łazience. Pompka działa bez zarzutu. Dozuje odpowiednia ilość mydła. Nie chlapie. Bardzo lubię tę markę bo ma produkty ekologiczne i takie jest to mydełko. Bez szkodliwych dla nas i dla natury substancji. Odpowiednie dla Vegan, a buteleczka jest z recyklingu. Mydło doskonale oczyszcza skórę dłoni nie wysuszając. Pieni się dobrze i bardzo przyjemnie pachnie tam morsko-świeżo i wakacyjnie. No nic nie poradzę tak mi się kojarzy, ale to wielki pozytyw mieć trochę morza i słońca w łazience nawet w pochmurne i zimne dni;) Jest hipoalergiczne , ma łagodne składniki myjące zarówno dla nas jak i dla dzieci co przetestowałam na swoich dzieciach:) Także idealne nawet dla wrażliwców. Wydajność słuszna, tylko pojemność mała. W Ross bywa w promocji. Szybko znika z półek i wcale się nie dziwię.
  • 19 czerwca 2024 o 13:05
    przyjemne, delikatne mydełko
    Złego słowa nie powiem bo to naprawdę bardzo udany produkt. Z resztą samą markę bardzo cenię za ekologiczne podejście do produkcji oraz tworzenie preparatów, które są przyjazne florze i faunie. Ponieważ używam w swojej łazience ceramicznego pojemnika na płynne mydło, do którego przelewam zakupione produkty, nie będę tu wypowiadać się na temat działania opakowania. Skupię się na samym mydle. A jest ono bardzo przyjaznym dla skóry, delikatnym preparatem, który odpowiednio się pieni i dobrze oczyszcza skórę. Jednocześnie nie przesusza naskórka, a to szczególnie ważne, gdy ma się do tego tendencję czy często myje dłonie. Mydło posiada nieco płynną formułę i bardzo przyjemny, świeży, delikatny, morski zapach. Nie powoduje zapychania pompki w moim pojemniku na mydło i nie osiada przy otworze aplikatora, co czasem się zdarza w wydaniu innych mydeł. Cenię markę Frosch i to jest kolejny ich produkt, który będzie u mnie często stosowany.
    Zalety:
    • delikatnie, ale skutecznie oczyszcza
    • nie przesusza skóry
    • nie powoduje ściągnięcia naskórka
    • subtelnie morsko pachnie
    • odpowiednio się pieni
    • naturalny produkt
    kialacm
    10 czerwca 2024 o 14:27
    Bardzo dobre mydło
    Mydło zakupiłam w drogerii Rossmann na promocji za 99 groszy. Produkt zamknięty jest w bardzo ładnym, niebieskim opakowaniu z pompką. Pojemność to 300 ml. W swoim składzie zawiera morskie minerały. Jest to kosmetyk naturalny, wegański. Ma bardzo ładny morski zapach. Świetnie się pieni i mimo małej pojemności jest bardzo wydajny. Kolor produktu w opakowaniu to niebieski. Myśle, że zostawię sobie opakowanie po tym produkcie, ponieważ wyglada bardzo ładnie i jest solidnie wykonane. Mydło bardzo dobrze doczyszczą wszelkie zabrudzenia. Posiada formułę Sensitive, dzięki której działa łagodnie. Produkt pozostawia bardzo ładny zapach na skórze, daje uczucie odświeżenia dłoni. Warto wspomnieć, że po stosowaniu tego produktu skóra jest miękka i gładka. Kosmetyk ma naturalne pH, jest testowany dermatologicznie, nie powoduje alergii i podrażnień.
    Zalety:
    • bardzo dobrze doczyszcza
    • świetnie się pieni
    • bardzo ładne opakowanie
    • pozostawia skórę miękką i gładką
    • testowany dermatologicznie
    • mnie powoduje podrażnień