Odżywki do włosów

Mila Pro Rich Therapy 12 in 1 Treatment Keratynowa odżywka ze złotem koloidalnym 12w1

5 na 51 opinię

Mila Professional Rich Therapy Keratynowa Odżywka do Włosów 12w1 150ml
hairstore.pl
Mila Professional Rich Therapy, odżywka intensywnie odbudowująca 12 w 1, 150ml

• 27 lutego 2023 o 14:32
    Magia na moich włosach
    Mam włosy, które poddaję farbowaniu od wielu, wielu lat. Do pewnego momentu dla lepszego koloru często je rozjaśniałam. Moje włosy zaczęły cierpieć, puszyć się, łamać itd... Próbowałam je jakoś ratować. Olejowanie, maski, odżywki bez spłukiwania, ze spłukiwaniem... Wszystko.. Olejowanie swoją drogą z tego wszystkiego dawało całkiem fajne efekty, dopóki nie nadszedł dzień urodzin :) i od mojej fryzjerki dostałam buteleczkę tego eliksiru. Powiedziała, żebym na umyte włosy nałożyła max 4 psiknięcia i już nic więcej nie robiła. I tak zrobiłam. Na mokre włosy 4 psiknięcia i nic... I nic... Drugi raz i też nie było widać większych efektów. Doczytałam na opakowaniu, że można też na suche włosy. Nałożyłam więc na takie prawie wyschnięte. I efekt mnie powalił. Włosy zrobiły się miękkie, ładne i gładsze. Wyglądały dużo zdrowiej. Pięknie pachnie. Włosy są jak po wizycie u fryzjera. Od tego czasu moje włosy tak się zdyscyplinowały, że teraz już nie ważne czy są suche czy mokre jak ją nakładam. Jest ten sam powalający efekt. Jestem pewna, że ta odzywka zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • zapach, wydajność, efekt działania, nakłada się sprayem
    Wady:
    • nie ma