WIZAŻ logo
Odżywki do włosów

Pantene Pro-V, Intensywna Regeneracja, Odżywka do włosów normalnych (nowa wersja)

4 (26)
9 hitów!

star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar half fullstar empty
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 czerwca 2020 o 13:48
    Nie dla mnie.
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    ja: Mam dużo cienkich, kręconych włosów w typie wurly (zmieszanie fali i loka czyli typ 2c/3a). Średniporowate w kierunku niskoporowatych, długości do ramion. W okresie zimowym lubią się plątać nad karkiem i mają tendencje do wypadania. Często bywają matowe i szorstkie. Oczekiwania: Regeneracja i nawilżenie włosów. Opakowanie: Plastikowa tuba, odwrócona z zamykaniem na zatrzask. Dobrze się trzyma i łatwo otwiera nawet mokrymi rękami. Nie widać zużycia produktu, bo butelka nie jest przezroczysta. Wrażenia: Po otwarciu ładny, delikatny zapach. Nie drażniący, utrzymuje się na włosach jeszcze jakiś czas po użyciu. Konsystencja dość bogata, zbita, gęsta. Odżywka jest wydajna. Dobrze się nakłada i rozprowadza na włosach, nie ucieka przez palce. Po użyciu włosy są sypkie, dobrze się układają i rozczesują. Nie zauważyłam nadzwyczajnej regeneracji. Ta odżywka jest w porządku, nie szkodzi, ale też nie pomaga. Włosy są w porządku, bo użyłam odżywki, więc są bardziej miękkie niż po szamponie. Swoje opakowanie zużyłam do emuglowania włosów po olejowaniu i do tego odżywka sprawdziła się bardzo dobrze. Plus za dobrą dostępność w sieci drogerii oraz niewygórowaną cenę. Minus za działanie, które nie jest długofalowe i właściwie go brak.
  • 9 kwietnia 2019 o 14:54
    Pantene odżywka do włosów normalnych
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Rossmann
    Odżywka ładnie pachnie, jest wydajna. Nawilża włosy, regeneruje włosy, odżywia. Dodaje im blasku i miękkości. Przystępna cena. Dobrze sprawdza się w duecie a szamponem Pantene. Miło się pieni. Testowałam kilka opakowań. Jest w porządku.
    Zalety:
    • Cena, zapach, połysk, nawilżenie, regeneracja
  • 14 sierpnia 2018 o 19:57
    może być
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Odżywki używałam wraz z szamponem z tej samej serii. Moim zdaniem jest ona przeciętniutka - nie zrobiła krzywdy moim włosom, ale też nie wpłynęła pozytywnie na ich kondycję. Nie zauważyłam by je odżywiła i nawilżyła. Po kilku tygodniach stosowania, włosy nadal mam przesuszone i spuszone. Zaletą odżywki jest to, że pomaga ona rozczesać włosy, ładnie pachnie, jest dość gęsta więc bardzo dobrze się ją nakłada (nie spływa z głowy). Jest też bardzo wydajna. Łatwo ją spłukać i nie obciąża włosów.
  • 22 września 2015 o 12:10
    Wspaniały zapach :)
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktunie określono
    Fajna odżywka do codziennego stosowania. Włosy są miękkie pięknie pachną gładkie i lśniące dobrze się rozczesują duża pojemność praktyczne opakowanie fajna konsystencja - nie za gęsta i nie za rzadka Przy moich szybko przetłuszczających się włosach sprawowała się całkiem nieźle, czy włosy się mocniej przetłuszczały - nie wiem, ponieważ myję włosy codziennie :) :) Jest to odżywka nawilżająca (choć nie jest odżywką do suchych włosów - w tym przypadku może okazać się za słaba) zgodnie z przeznaczeniem do normalnych włosów jest po prostu dobra. Zaznaczam, że nie wiem czy kupię ponownie, bo lubię zmieniać często kosmetyki i testować nowości, choć czasem lubię powracać do tego, co znane :) :) Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 8 kwietnia 2015 o 15:55
    Dużo lepsza niż się spodziewałam!
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Trafiłam na tą odżywkę zupełnie przypadkiem. A właściwie poprosiłam mamę żeby kupiła jakąś odżywkę regenerującą, obojętnie jaką bo już wiele ich przetestowałam i żadna się nie sprawdziła. Poza regeneracją zależało mi przede wszystkim na łatwiejszym rozczesywaniu włosów i odczuwalnym efekcie nawilżenia, miękkości. Jakieś było moje zaskoczenie kiedy po pierwszym (no i każdym kolejnym :) zmyciu i wysuszeniu włosy były nieziemsko miękkie i pachnące cały dzień! Teraz konkrety: Zalety: + mięciutkie, wręcz lejące się włosy na cały dzień + długo utrzymujący się zapach + widoczna odbudowa, intensywne nawilżenie + ułatwia czesanie włosów :) + poręczne opakowanie (wyciskasz tyle ile potrzebujesz) + cena jak najbardziej adekwatna do efektów Wady: brak Nie spodziewałam się takich efektów po jakimś tam Pantene, a tu niespodzianka ;) Nic dodać nic ująć, absolutnie polecam! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe

szukaj