Odżywki do włosów

Kallos Botaniq , Superfruits for the Hair, Hair Renewing Spray Odświeżający spray do włosów

notino.pl
Kallos BOTANIQ SUPERFRUITS ODŚWIEŻAJACY SPRAY DO WŁOSÓW 150 ML
Kallos BOTANIQ SUPERFRUITS ODŚWIEŻAJACY SPRAY DO WŁOSÓW 150 ML

• 26 sierpnia 2022 o 11:21
    Totalne rozczarowanie
    Kupiłam w ciemno spray od Kallos dla przetestowania i niestety dla mnie to ogromne rozczarowanie. Dałam mu szanse już kilka razy i zawsze kończy się tym, że moje włosy wyglądają na tłuste i są nieprzyjemne w dotyku. Stosowałam na mokre włosy tuż po myciu w niewielkiej ilości, więc nie jest to kwestia zbyt dużej dawki produktu. Dla mnie totalna klapa, nie zdecyduje się ponownie na zakup.
  • 17 listopada 2020 o 16:10
    Czy wszędzie musi być olej kokosowy?
    W poszukiwaniu idealnej odżywki w sprayu - bez silikonów, konserwantów, a przy tym wygładzającej i zabezpieczającej włosy bez obciążenia - znalazłam Botaniq. Niestety mimo fajnej konsystencji, pięknego zapachu i poręcznej aplikacji moje włosy się z nim nie polubiły. I to właśnie ta odżywka jako jeden z moich włosowych kosmetyków okrył przede mną tajemnicę dlaczego niektóre tworzą mi szopę - OLEJ KOKOSOWY. Jest w co drugim produkcie do włosów, a okazuje się, że mało które włosy go bardzo lubią (o czym się dowiedziałam się po rozmowie z moją fryzjerką). Nie rozumiem tej kokosowej polityki, a ja szukam idealnej, coco-free, odżywki dalej :)
    Zalety:
    • zapach, formuła, cena
    Wady:
    • olej kokosowy = szopa na głowie
  • 5 kwietnia 2020 o 20:19
    Ukojenie na suche włosy.
    Suszę włosy po każdym umyciu, dlatego narażam je na zniszczenie, próbuję odpłacić się im pielęgnacją, po każdym umyciu włosów osuszam je ręcznikiem i psikam je tym sprayem do włosów oraz nakładam serum na końcówki, zawijam ponownie w ręcznik i czekam, aż mgiełka wchłonie się we włosy. Po wysuszeniu mam pięknie pachnące oraz lśniące włosy.
    • Sposób rozprowadzania
  • 9 października 2019 o 9:47
    Świetny nawilżacz
    To odświeżająco - nawilżająca mgiełka do ciała - jak obiecuje producent. No i obietnica z opakowania zostaje w pełni spełniona. Używam sprayu na dwa sposoby. Pierwszy - tuż po umyciu włosów jako odżywkę nawilżającą. Drugi - na suche włosy - ułatwia rozczesywanie i chroni włosy przed działaniem wysokiej temperatury.
  • 26 września 2019 o 15:42
    Świetny spray za grosze
    Jestem zaskoczona działaniem tak taniego sprayu. Nie oczekiwałam takiego wspaniałego efektu na moich bardzo cienkich, słabych, łamliwych włosach. Włosy wyglądają zdrowo, lśnią jak w rekłamie, nie są obciążone. Używam spray razem z odżywką z tej samej serii, efekt wow! A ja naprawdę mam z czym porównywać, jestem maniakiem jeśli chodzi o kosmetyki do włosów. Prawie nigdy nie piszę opinii, ale ten spray jestniesamowity i warty uwagi. Polecam spray jak najbardziej.
    Zalety:
    • Nie obciąża włosy
    • Kosztuje grosze
    • Działa jak renomowany drogi kosmetyk