Płyny do kąpieli

Avon Apple Pie Bubble Bath Płyn do kąpieli `Szarlotka `

• 4 marca 2023 o 19:08
    Świąteczna ciekawostka
    Nie ma jak kupić sobie cały zestaw świątecznych kosmetyków już w listopadzie. Nic tak nie cieszy przed świętami, jak cała plejada nowych, ciekawych zapachów. Świąteczne płyny do kąpieli z Avonu kupuję od dawna, ale ten specjalnie zdobył moje serce. Płyn dostępny sezonowo w katalogu Avonu w bardzo przystępnej cenie. Wydajność produktu nie jest specjalnie duża, więc starcza tak naprawdę zaledwie na kilka użyć. Sama kupiłam 2 opakowania, które starczyły gdzieś na miesiąc, więc raczej nie powala. Płyn ma śliczne, słodkie opakowanie w kształcie bombki. Wygląda ładnie, ale nie jest specjalnie poręczne. Łatwo się odkręca, naklejka nie schodzi, więc cały czas wygląda estetycznie. Płyn ma odpowiednią gęstość, porządnie się pieni. Zapach jest naprawdę przepiękny – bardziej niż jabłkiem pachnie cynamonem, ale faktycznie przypomina to szarlotkę. Zapach zostaje w łazience, więc można się zakochać. Szkoda, że nie trzyma się aż tak długo na skórze. Świetny produkt sezonowy. Jeśli będzie dostępny w przyszłym roku, to pewnie do niego wrócę.
    U konsultantki
  • 27 stycznia 2023 o 14:46
    Świąteczna szarlotkowa kąpiel. :)
    Płyn do kąpieli Apple Pie Bubble Bath marki Avon otrzymałam w prezencie od mojej babci z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia. Płyn zamknięty jest w opakowaniu przypominającym kształt bombki. Jego oprawa jest zielono- złota i ma ciekawą grafikę. Znajdują się na niej gwiazdki, renifery, a także gałązka choinki z szyszką. Zapach przypomina mi ciepłą szarlotkę, na którą składają się pieczone jabłka i cynamon. Ten zapach wieczorem doskonale otulał moją skórę swoim ciepłym aromatem. Niestety nie utrzymuje się on po osuszeniu ciała. Kolor żelu przypominał mi klarowny sok jabłkowy. Płyn zawiera 250 ml, które jest wydajne i wystarczył mi prawie na miesiąc czasu, bo niewielka ilość produktu nałożona na dłoń wystarczyła, aby pokryć całe ciało. Substancja bardzo fajnie delikatnie się pieniła oraz oczyszczała moją skórę. Nie uczulił mnie. Polecam go jako gwiazdkowy prezent pod choinkę. :)
    Zalety:
    • piękny zapach, który przypomina szarlotkę (zapach pieczonych jabłek i cynamonu)
    • ładna świąteczna oprawa wpisała się doskonale na moją półkę w łazience
    • fajnie delikatnie się pieni
    • oczyszcza i daje przyjemne uczucie wypielęgnowanej skóry
    • 250 ml produkty jest całkiem dobrze wydajne
    Wady:
    • czasami z powodu kształtu butelki wylewa się nadmiar produktu (trzeba być ostrożnym szczególnie na początku, aby nie przelać większej ilości płynu na dłoń)
    • dostępny tylko w Avon

Zobacz także inne Płyny do kąpieli