Płyny do kąpieli

Palmolive Naturals, Wild Orchid, Bath Foam Płyn do kąpieli `Dzika orchidea`

• 17 kwietnia 2022 o 22:03
    Jak to pachnie .
    Lubię długie wieczorne kąpiele po ciazkim dniu pracy. Lubię mieć dużo pachnącej piany i ten żel mi to daje . Pachnąca piana ,płyn jest wydajny ,dobrze się pieni, pięknie pachnie woda ,piana. Żel / płyn nie uczula ,nie podrażnia. Skóra jest po nim gładka ,nawilżona i pachnąca. Czasem nawet umyje nim ciało . Jest tani ,wydajny i dostępnym w większości sklepów .
    Zalety:
    • Kolor
    • Piana dużo piany
    • Nawilża
    Wady:
  • 17 kwietnia 2022 o 21:57
    Uwielbiam
    Bardzo ładny zapach i do tego swietnie trzyma sie na skórze. Fajnie sie pieni i dobrze myje. Myślę tez że żel dobrze nawilza i fajnie dba o skórę. Ja używam od roku i myślę ze jest naprawdę dobry produkt wydajny fajnie pachnie i mnie nie uczula jak sporo innych produktow.
  • 1 marca 2021 o 9:26
    Jeden z ulubionych. Mocno pachnący
    Używam tego płynu od lat. Gdy byłam dzieckiem, to mama przywoziła go z Niemiec a teraz kupuję go sama. O ile nie lubię wersji kokosowej, to ta jest cudowna. Przede wszystkim zapach jest mocno kwiatowy. Jak lubisz orchideę i intensywne zapachy, to ten płyn jest dla ciebie. Nie dość, że czuć go leżąc w wannie to później w całej łazience. Nawet na skórze ten zapach przez chwilę się utrzymuje. Płyn jest gęsty, kremowy, biały. Pieni się dobrze Piana jest gęsta i kremowa. Skóra nie jest po kąpieli nawilżona, ale przesuszona też nie. Mega polecam.
  • 10 sierpnia 2020 o 11:22
    Jeden z ulubieńców !
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo lubię ten płyn do mycia ciała ma przepiękny zapach na każdą porę roku . Dobrze się pieni , jest wydajny skóra po nim jest mięciutka ;) uwielbiam goo nie znalazłam żadnych minusów ????
    Zalety:
    • Zapach, opakowanie, wydajność, cena, dostępność.
    Wady:
  • 4 czerwca 2020 o 22:40
    Piękny zapach
    Markę Palmolive bardzo lubię za żele pod prysznic. Nuty zapachowe koją podczas wieczornej kąpieli i sprawiają, że zapominamy na chwilę o codziennych obowiązkach. Wersja zapachowa z orchideą najbardziej mi przypadła do gustu, jest wyrazista, ale nie nachalna. Gorzej z konsystencją, jest dosyć rzadka, lejąca co sprawia, że płyn spływa z dłoni, więc śmiało można stwierdzić, że jest mniej wydajny. Zapach nie utrzymuje się na długo, ale to rzadkość żeby którykolwiek produkt do kąpania długo utrzymywał się na ciele. Najważniejsze jest to, że nie podrażnia i nie wysusza ciała. Ogólnie jestem zadowolona z tego kosmetyku :)