Cienie do powiek

Flormar Quartet Eyeshadow Poczwórny cień do powiek

• 26 października 2020 o 17:22
    Świetna pigmentacja
    Cienie prasowane o świetnej pigmentacji oraz trwałe. Bardzo dobrze łączą się ze sobą. Kolorystyka zróżnicowana. Cienie duże, co za tym idzie wydajne. Cena korzystna. Jedna z lepszych paletek, jakie miałam okazję testować.
    Zalety:
    • trwałość
    Wady:
    darat
    8 lutego 2014 o 14:05
    Godne polecenia
    Kupiłam piękny kwartet zieleni - 403. Bardzo łatwo się je nakłada, są miękkie i nie osypują się. Pół gwiazdki odejmuję za trwałość, jest dość dobra, jednak po opiniach spodziewałam się czegoś lepszego. Cień po kilku godzinach użytkowania zbiera się w załamaniu powieki (niestety). Cienie w bardzo przystępnej cenie (kupiłam na promocji za ok.12 zł). No i kolory - marzenie :) Również wydajność jest zaletą - maluję się codziennie, a zużycie jest naprawdę niewielkie! Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: Niewielkie zużycie
  • 22 stycznia 2013 o 13:21
    Pigmentacja jest obłędna!
    Skusiłam się na ten kwartet, dokładniej na paletkę numer 404, a to za sprawą głównie srebrnego cienia, który się w niej znajduje. Wcześniej próbowałam srebrnych cieni niejednej marki, które na oczach stawały się niebieskawe, co bardzo "gryzło" się z moimi zielonymi oczami. Oglądałam wcześniej swatche tych kwartetów na internecie, co mnie zaskoczyło to to, że cienie na dłoni/oku prezentowały się praktycznie tak samo jak w opakowaniu, co należy do rzadkości. Na miejscu okazało się, że faktycznie, kolor na skórze wygląda dokładnie tak jak w opakowaniu, a to za sprawą treściwej pigmentacji, te cienie na prawdę mają kolor! Srebrny na oku jest srebrny, reszta szarości również, jestem z tego zestawu bardzo zadowolona. Co prawda nie używam go na codzień, ponieważ preferuję zwyklaki typu brązy, beże. Jednak jeśli mam ochotę (i czas) jakoś odmienić swojego "dzienniaka", sięgam po tę paletkę właśnie. Jeżeli nie macie więc dostępu do stacjonarnego stanowiska Flormar a macie ochotę na te cienie, możecie śmiało zamawiać przez internet. Dostaniecie dokładnie to, co widnieje na zdjęciu. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 marca 2012 o 10:54
    Super cienie!!!
    Mam zestaw 401 - odcienie brązu, delikatnego złota. PLUSY: - bardzo dobra pigmentacja - wytrzymują na powiekach nawet 15-16 h - bardzo drobno zmielone, co ułatwia ich aplikację - przy aplikacji praktycznie nie osypują się - niska cena - duża gramatura MINUSY: - tylko jeden - słaba dostępność :( co mam nadzieję w najbliższym czasie zmieni się W najbliższym czasie planuję zakupić więcej kosmetyków tej firmy, bo jakość jest bardzo dobra przy atrakcyjnej cenie. Ja GORĄCO POLECAM!!! Używam tego produktu od: od kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 27 sierpnia 2011 o 5:38
    bardzo dobry produkt
    Kupiłam te cienie w Bułgarii, w Polsce jeszcze nigdzie ich nie widziałam. Kosztowały około 16 zł. Mam zestaw naturalnych odcieni: delikatny żółto-złoty, róż i dwa brązy. Cienie zaskoczyły mnie bardzo pozytywne, ładnie się rozprowadzają, nie robią plam, nie są tępe. Są delikatne, dają ładny efekt na powiece, nie osypują się, są długotrwałe. Kolory na powiece są identyczne jak w opakowaniu. Opakowanie estetyczne, nie jest tandetne. Aplikatory ok. Nic dodać, nic ująć-polecam:) Jak znajdę gdzieś w Polsce, na pewno przetestuję też inne produkty tej marki. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1