Cienie do powiek

Nabla Dreamy, Eyeshadow Palette Paleta cieni do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 68 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 maja 2024 o 10:27
    Ma wady i zalety
    Generalnie jestem zadowolona z tej palety, fajnie uzupełnia inne palety i daje możliwość zrobienia makijażu tylko z zawartymi w niej cieniami. Nie podzielam jednak zachwytów i raczej jest to dla mnie produkt uzupełniający. Na pewno kolory cieni niematowych są totalnie inne od tego, co można zobaczyć na zdjęciu palety. Perłowy jest złoty, fioletowy (niebieski?) wpada w brąz. Ciemne kolory robią plamy i nie jest łatwo dobrze je rozetrzeć, co rzadko mi się zdarza przy cieniach z tej półki cenowej. Natomiast złoty cień to magia - zostawia blask, a w ogóle się nie sypie. Dominuje jednak cały makijaż, a jeśli chcę coś innego - to muszę zmienić paletę. Same cienie są mocno napigmentowane. Ogólnie uważam, że za tę cenę jest przyzwoicie, ale drugi raz na pewno nie kupię.
    Zalety:
    • pigmentacja,
    • złoty cień - najlepszy jaki widziałam do tej pory,
    • wystarczająca do zrobienia dziennego i wieczornego makijażu
    Wady:
    • nie jest łatwa do blendowania, zostawia plamy przy ciemniejszych cieniach,
    • kolory inne niż na zdjęciu producenta i mnie nie zachwycają
  • 8 maja 2023 o 21:01
    KOCHAM JĄ CAŁYM SERDUSZKIEM
    Moja wewnętrzna sroczka oszalala widząc te brokaty w paletce ???? Jest w niej 12 cieni - 5 matowych oraz 7 brokatowych. Kolory są po prostu przepiękne i jestem zachwycona jak ładnie ze sobą współgrają. Na powiece wyglądają obłędnie. Świetnie się blendują i łączą ze sobą. Sa naprawdę dobrze napigmentowane, a osyp jest minimalny. Paletka jest idealna do lekkiego dziennego makijażu jak również do mocniejszego wieczorowego. Opakowanie jest solidnie wykonane, przy wielokrotnym użytkowaniu podczas wyjazdów zdarła się jedynie lekko farba z rogów. Jest to jedna z droższych paletek cieni do powiek, ale uważam, że jest warta swojej ceny.
  • 2 listopada 2022 o 12:30
    Bardzo przyzwoita paletka
    Paleta 12 dobrze napigmentowanych cieni o kremowej konsystencji. Nie osypują się, świetnie blendują, dobrze utrzymują na powiece. Nie zauważyłam, by podczas stosowania powstawały plamy bądź by cienie się rolowały. U mnie bez bazy wytrzymują kilka godzin. Solidnie wykonane opakowanie, niewątpliwym plusem jest lusterko, natomiast minusem brak jakiegoś podstawowego beżu.
  • 7 sierpnia 2022 o 22:19
    Kolorystyka dla ciepłego typu urody
    Cienie są piękne, dopasowane do siebie kolorystycznie. Pasują świetnie do ciepłego typu urody. Są bardzo dobrze napigmentowane. Nie osypują się. Idealnie się rozprowadzają pędzelkiem. Mają kremową konsystencję przez co świetnie się blendują. Opakowanie jest dość solidne, coc z tektury. Wspaniale, że jest duże lusterko. To bardzo wygodne. Przyjemnie pracuje mi się z nimi. Tworzę przy pomocy tej palety zarówno makijaż dzienny jak i wieczorowy. Długo się utrzymują,a demakijaż nie sprawia problemu.
  • 7 sierpnia 2022 o 22:12
    Nabla
    Ciekawa paleta w przystępnej cenie, cienie są dobrej jakości, nie sypią się, u mnie trzymają się bardzo długo, nawet na mojej tłustej cerze. Kolory dobrze sprawdzają się przy moich brązowych oczach. Opakowanie z tekturki amortyzuje wstrząsy, już kilka razy paletka spadła mi na ziemię, a cienie są w całości.
    Zalety:
    • Dobra jakość, tekturowe opakowanie z lusterkiem
    Wady: