Płyny do demakijażu

Hagi Płyn Micelarny 200ml
topestetic
Hagi Naturalny płyn micelarny do demakijażu 200 ml

• 29 maja 2025 o 21:27
    Płyn micelarny z naturalnym składem, który bardzo dobrze domywa.
    Uwielbiam kosmetyki od marki Hagi i decyduję się na nie z naprawdę ogromną przyjemnością. Moim zdaniem produkty są cechuje naprawdę bardzo dobry, naturalny skład i przy tym często nienaganne działanie pielęgnacyjne. Tym razem zdecydowałam się na zakup oraz przetestowanie jednego z kilku dostępnych płynów micelarnych od tego producenta. Na co dzień nie stosuję bardzo intensywnego makijażu, natomiast zależy mi, aby stosowany przeze mnie produkt z tej kategorii był bezpieczny dla mojej wrażliwej skóry, dobrze zmywał kosmetyki kolorowe i nie podrażniał. Produkt zakupiłam na stronie jednej z drogerii internetowych. Zamknięty został w opakowaniu w formie plastikowej butelki o pojemności wynoszącej dwieście mililitrów. Umieszczono na nim etykietkę w odcieniu mlecznej bieli na której znajdziemy wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, zalecany sposób użytku czy najważniejsze właściwości. Cena regularna płynu wynosi około trzydziestu pięciu złotych. Kosmetyk posiada wodnistą konsystencję oraz bardzo leciutki, odświeżający zapach. Jest bardzo delikatny nawet dla skóry mocno wrażliwej. Moim zdaniem radzi sobie naprawdę świetnie nawet z mocniejszym makijażem, takim jak zastygające pomadki czy brokatowe cienie do powiek. Jest to idealny produkt do pierwszego etapu oczyszczania, dodatkowo posiada działanie odświeżające. Nie podrażnia i nie powoduje zaczerwienień. Płyn micelarny od marki Hagi jest kosmetykiem bardzo dobrze radzącym sobie w swojej oczyszczającej roli. Jest to prawdziwie odświeżająca propozycja, która zdecydowanie idealnie mi się sprawdziła i która zdecydowanie jestem w stanie polecić każdemu, zresztą jak większość kosmetyków od tego producenta.
    Zalety:
    • Skład