Pudry do twarzy

ECOCERA Wkład Prasowany Puder Owsiany 10g

Maze
    5 stycznia 2024 o 17:28
    Średni
    Mam mały problem z tym produktem, mocno matuje, natomiast podkreśla wszystkie niedoskonałości na twarzy. Trzeba dokładnie rozprowadzić puder, bo zostawia białe ślady. Opakowanie jest bardzo słabej jakości, szybko popękało.
  • 5 września 2023 o 7:30
    Doskonale matuje skórę
    Chciałabym podzielić się moją opinią na temat Prasowanego pudru owsianego z linii Ecocera Natural Choice. To absolutnie niesamowity produkt, który stał się moim ulubionym pudrem do twarzy. Na początek, jestem pod wrażeniem tego, że Ecocera stawia na naturalne składniki. Puder owsiany brzmi tak naturalnie i zdrowo, że od razu wzbudza zaufanie. Nie zawiera zbędnych substancji chemicznych, co jest dla mnie ogromnym plusem. Gdy nakładam go na skórę, nie ma uczucia ciężkości ani efektu maski. Puder doskonale stapia się ze skórą, co sprawia, że wygląda ona świeżo i naturalnie. Puder owsiany doskonale matuje skórę, co jest dla mnie bardzo ważne, ponieważ mam cerę skłonną do błyszczenia się. Ale nie tylko matuje, ale także nadaje mojej cerze zdrowy, promienny wygląd. To jest idealne wykończenie makijażu. Prasowany puder owsiany z linii Ecocera Natural Choice stał się moim codziennym must-have. Jestem naprawdę zadowolona z jego działania i naturalnego składu. To jest po prostu doskonały produkt, który polecam każdej osobie poszukującej dobrego pudru o naturalnym składzie.
  • 14 listopada 2022 o 11:14
    Dobry dla cery tłustej
    Puder dobrze sobie radzi z pochłanianiem sebum. Na długo utrzymuje mat, a przy tym nie bieli twarzy. Skóra po nałożeniu pudru wygląda ładnie, gładko. Puder stapia się ze skórą. Nie tworzy suchej odznaczającej się warstwy. Jest lekki, transparentny i bez obaw można stosować go do poprawek w ciągu dnia. Mam cerę tłustą więc z czasem wyświeca mi się strefa T. Wtedy ponownie przypudrowuje owsianym pudrem i mam zachowany mat na kolejne kilka godzin. Jest to jeden z lepszych pudrów jakie dotychczas stosowałam. Polecam :)
    Zalety:
    • zachowuje na długo mat
    • transparentny
    • ładnie dopasowuje się do cery
    • skóra wygląda na gładszą
    • nie zapycha skóry
    • nie przesusza