Golden Rose, Paris, Nail Lacquer (Lakier do paznokci)

68 HIT!
64 % kupi ponownie
Zdjęcia recenzentek
Zgłoś do moderacjiSeria lakierów do paznokci o wyjątkowym połysku. Nie wymaga nakładania dodatkowej warstwy preparatu nabłyszczająco-utwardzającego. Bardzo trwały, nie traci połysku. Dostępny w niezwykle modnej kolorystyce.
- Butyl Acetate,
Recenzje 333
15 lipca 2022, o 16:35
Kupiony w: Drogeria Super-Pharm
Super produkt
Kupiłam bo skusiła mnie promocyjna cena a do tego bardzo dużą ilość wyboru kolorów. Konsystencja jest ok i bardzo dobrze się nakłada a do tego dość szybko schnie. niestety u mnie trzyma sie nie za długo. Opakowanie bardzo ładne.
ZALETY: Ładne kolory, dobra konsystencja
WADY: Nie jest trwały
9 grudnia 2021, o 22:59
Nie kupi ponownie
Kupiony w: Nie podano
- Zgodność z opisem producenta: 3
- Trwałość: 2
- Stosunek jakości do ceny: 3
- Opakowanie: 3
Ehh kiedyś tak, teraz nie
Lakiery z tej serii były jedne z moich ulubionych, jednak te czasy dawno minęły i nie wracam do nich ponownie po tym jak niedawno miałam okazje spróbować na nowo.
Jako nastolatka lubiłam ciagle zmieniać kolory, robić wzorki i najlepiej co 2 dni malować na nowo. Wtedy te lakiery naprawdę dawały radę aczkolwiek aktualnie wiem, że byśmy się nie polubili z prostej przyczyny. Polubiłam hybrydy, gdyż są dla mnie najbardziej wygodne. Tradycyjne lakiery stosuje na paznokcie u stop ale te niestety w tym przypadku nie są zbyt dobre jeśli chodzi o trwałość.
14 listopada 2020, o 17:55
- Trwałość: 3
- Stosunek jakości do ceny: 3
- Opakowanie: 3
Przeciętniak
Lakier nie spełnił moich oczekiwań.
Kupiłam kolor zielony i ten kolor oceniam.
Malowałam nim wyłącznie paznokcie stóp.
Konsystencję ma mocno płynną.
Pędzelek długi cieniutki- zbyt cienki, co jest bardzo niewygodne przy malowaniu.
Przy nakładaniu lakier się rozlewa i zalewa płytkę.
Efekt pełnego krycia daje po nałożeniu 3 warstw.
Na paznokciach utrzymuje się tyle co inne lakiery więc tu nie mam zastrzeżeń.
5 czerwca 2020, o 17:08
- Opakowanie: 4
Dobre, ale nie każdy kolor
Te lakiery nie są tak dobre jak seria Rich Color, ale też je lubię.
W szczególności przypadły mi do gustu ciemniejsze odcienie. Te jaśniejsze są dla mnie za wodniste i za mało napigmentowane.
Nie rozprowadzają są tak dobrze jak Rich Color.
Największy minus to pędzelek. Zauważyłam, że nie każdy kolor ma taki sam aplikator. Zdarzyło mi się, że w niektórych był tak cienki, że nie dało się pomalować płytki.
8 kwietnia 2020, o 21:58
Świetny lakier, polecam!
Lakier od Golden Rose używam już od dawna i jestem z niego zadowolona! :)
Zgrabna, elegancka i bardzo ładna buteleczka ze świetnym i wygodnym pędzelkiem, szerokim i dość długim co pozwala na łatwą aplikację lakieru na paznokciach.
Lakier jest dość gęsty oraz ma mocną pigmentację, dlatego wystarczy jedna max dwie warstwy do pokrycia płytki bez prześwitów. Świetnie wygląda już po pierwszej aplikacji. :)
Lakier ładnie utrzymuje się do półtorej tygodnia na paznokciach. Raczej nie odpryskuje tylko stopniowo się ściera, ale bardzo delikatnie.
Jest to bardzo fajny lakier, który dosyć dobrze utrzymuje się na paznokciach. Dosyć często maluje nim paznokcie u stóp i jestem zadowolona. :)
Produkt oceniam na: 5!
ZALETY: + świetne opakowanie
+ długo utrzymuje się na paznokciach
+ wydajność
+ dostępność
+ dobra cena
+ duża gama kolorów
8 stycznia 2020, o 12:57
- Opakowanie: 5
Lakiery Golden Rose są jednymi z moich ulubionych, które kupuję regularnie.
Lakier jest zapakowany w słoiczekno oryginalnym kształcie, o dość sporej pojemności.
Pędzelek w tym lakierze jest bardziej wąski niż szeroki, i choć preferuję te szersze całkiem wygodnie się nim maluje.
Lakier jest dobrej jakości, dobrze kryje nawet przy 1 warstwie, trzyma standardowo kilka dni, zależnie jak bardzo eksploatujemy dłonie i paznokcie.
Nie powoduje niszczenia paznokci typu rozdwajanie, pękanie przy jego dłuższym używaniu. Lakier łatwo się zmywa, nie barwi płytek. Jest wydajny i dodatków długo trzyma świeżość.
Cena jest niezła. Duży wybór kolorów. Plus za brak toluenu i formaldehydu. Jak dla mnie jeden z lepszych na rynku w przystępnej cenie.
ZALETY: Wybór kolorów
Nie niszczy paznokci
Objętość
Pędzelek
Wydajność
Długo jest świeży
Cena
27 września 2019, o 13:26
- Opakowanie: 5
Super, tanie, trwałe i dobre
Bardzo często kupuje lakiery z tej marki i według mnie jak na zwykłe lakiery jeszcze w tej cenie są super! Fajnie się nakłada. Mają ogromny wybór kolorystyczny. Całkiem szybko wysycha, pigmentacja ich też jest dobra i jak w tytule jak na zwykłe lakiery są całkiem trwałe. Mimo iż teraz często robię hybrydy i tak często je kupuje na jakieś wyjątkowe, niespodziewane sytuacje.
ZALETY: +cena
+szeroka gama kolorystyczna
+trwałość
+łatwość aplikacji
19 września 2019, o 10:56
30 sierpnia 2019, o 23:17
- Opakowanie: 2
Kiedyś bardzo lubiłam
Fajne, trwałe i tanie lakiery do paznokci. Dostępne w wielu ciekawych kolorach. Miałam kilka różnych odcieni i wykończeń. Wszystkie utrzymywały się dobrze i nie tworzyły smug. Dość szybko wysychały. Jedynym zarzutem, jaki do nich miałam to krótki, nieprecyzyjny pędzelek. Niezbyt podobała mi się również zakrętka, którą trudno było odkręcić.
ZALETY: + bardzo duży wybór kolorów i wykończeń
+ dostępność
WADY: - mało precyzyjny pędzelek
- kłopotliwa zakrętka
23 stycznia 2019, o 10:57
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: U konsultantki
Dobra jakość
Do tej pory skusiłam się na jedną buteleczkę lakieru, w kolorze niebieskim. Ciekawy odcień, szukałam czegoś wyrazistego na lato, więc kupiłam.
Lakier ma dobre krycie, z reguły maluję paznokcie 2 razy, w tym przypadku jedna warstwa dawała odcień, do którego nie miałam zastrzeżeń. Opakowanie wydajne, pędzelek łatwy w użytkowaniu, sprawnie i szybko pokrywa płytkę paznokcia.
Minusem dla mnie jest jedynie trwałość - jeśli nie wspomogłam się jakimkolwiek top coatem, lakier nie przetrwał u mnie 3 dni bez odprysków.
9 grudnia 2018, o 17:16
Kupiony w: U konsultantki