Dezodoranty i antyperspiranty

Isana Parfum Deodorant Secret Moment Dezodorant w sprayu

• 18 września 2024 o 10:22
    0 potu? To jest to!
    Kupiłam ten dezodorant z polecenia! Używając po nałożeniu antyperspirantu w gałce z ziaji, jest to strzał w 10. Przez cały dzień 0 potu, a ten zapach! Zapach jest to wanilia z nutka kwiatów, myślę że to idealne połączenie zapachów, jest to naprawdę wow! Na promce można go dorwać za 6,30 w Rossmannie a jest naprawdę wydajny. Polecam!
  • 29 maja 2024 o 3:10
    najlepszy!!!
    Odkryłam ten produkt niedawno ale już został hitem w moim codziennym życiu. Dla mnie najważniejsze w dezodorantach w sprayu jest zapach. Ten pachnie przepięknie waniliowo i tak świeżo. Po posikaniu się zapach naprawdę utrzymuje się przez bardzo długi czas. Super do szybkiego odświeżenia się. Cena jest również bardzo niska co na plus. Polecam ;))
  • 15 maja 2024 o 13:23
    Jest okej
    Zapach rzeczywiście ma cudowny.. Jak za taką niską cenę jest wart kupna.. Zapach nie utrzymuje się jakoś bardzo długo i chroni przed potem ale to nie jest jakiś długi efekt ale to nie jego funkcja od tego są antyperspiranty ;)
  • 11 kwietnia 2024 o 18:51
    Tani dezodorant o zapachu Libre? Proszę bardzo!
    Ten dezodorant zyskał ogromną popularność wśród dziewczyn w moim miejscu pracy i dosłownie, gdy tylko pojawiam się w biurze, czuć go wszędzie. Postanowiłam, że nie będę gorsza i również sięgnę po niego, ponieważ za mniej niż 6 zł można mieć dezodorant o zapachu, który łudząco przypomina Libre od YSL. Zapach tego dezodorantu jest po prostu przepiękny i zdecydowanie obłędny. Co więcej, nie tylko jest intensywny i trwały, ale także utrzymuje się na ciele i ubraniach przez długi czas, co sprawia, że każde użycie tego produktu jest czystą przyjemnością. Jednym z najważniejszych aspektów, który bardzo polubiłam w tym kultowym, przynajmniej w moim otoczeniu, dezodorancie od Isany, jest jego skuteczność w ochronie przed potem. W momencie, gdy rano się nim popsikam, wieczorem nadal czuję się świeżo i rześko. Nawet po całym dniu pełnym aktywności czy wysiłku fizycznego, ten dezodorant sprawia, że nie ma problemu z uczuciem dyskomfortu czy nieświeżości. To naprawdę znakomita perełka wśród produktów do pielęgnacji osobistej, która spełnia swoje obietnice i pozwala czuć się pewnie przez cały dzień. Dodatkowo, co jest dużym plusem dla wielu osób, ten dezodorant nie pozostawia po sobie białych plam na odzieży. Dzięki temu, bez względu na to, jakie mamy plany czy gdziekolwiek jesteśmy, możemy bez obaw odświeżyć się w ciągu dnia, wiedząc, że nasza odzież pozostanie czysta i nieskazitelna. To sprawia, że jest to produkt nie tylko skuteczny, ale i wygodny w codziennym użytkowaniu, co czyni go moim ulubieńcem.
    Zalety:
    • Przepiękny i trwały zapach - zapach dezodorantu jest obłędny i przypomina popularny zapach Libre od YSL, utrzymuje się na ciele i ubraniach przez długi czas.
    • Brak białych plam - nie pozostawia białych śladów na odzieży, co sprawia, że można go stosować bez obaw o plamy.
    • Skuteczna ochrona przed potem - doskonale chroni przed potem, zapewniając uczucie świeżości i rześkości przez cały dzień, nawet przy wysiłku fizycznym.
    • Niska cena - jest dostępny w przystępnej cenie, co sprawia, że jest atrakcyjnym wyborem dla wielu osób.
  • 26 listopada 2023 o 21:08
    piękny zapach
    Bardzo lubię dezodoranty Isana. Używam je głównie na noc, bo lubię i nocą czymś ładnym pachnieć. Mimo, że są one bardzo tanie to mają naprawdę dobrą jakość. Ten konkretny wariant kupiłam zachęcona opiniami, że przypomina zapach YSL Libre. Dezodorant zamknięty jest w przepięknym opakowaniu w jasnofioletowym kolorze. Atomizer aplikuje odpowiednią ilość kosmetyku i nie zacina się. Dezodorant ma postać delikatnej mgiełki więc nie ma tu mowy o duszeniu, pyleniu czy zostawianiu białego osadu. Dość szybko wysycha pod pachami więc nie brudzi ubrań. Jeśli chodzi o zapach nie zawiodłam się. Jest naprawdę bardzo ładny. Kwiatowy, elegancki, zmysłowy. Jest raczej z tych intensywnych zapachów. Jednak bardzo szybko traci na mocy. Przez kilka godzin jest wyczuwalny a potem znika. Na ubraniach utrzymuje się oczywiście dłużej. Jednak za taką cenę to nie ma co się spodziewać wielkiej trwałości. Jeśli chodzi o wydajność to jest bardzo dobra. Opakowanie 150 ml starcza na dosyć długo. Dezodorant dostępny jest w Rossmannie.
    • aplikuje niewidoczną mgiełkę
    Wady: