Eyelinery

Miyo Flow Liner - 05 Nude Eyeliner w kremie 5g Nude Miyo 5 g
Miyo Flow Liner

• 14 kwietnia 2025 o 8:27
    Używam bardzo często!
    Ten niepozorny słoiczek od MIYO to prawdziwa perełka w mojej kosmetyczce! FLOW LINER zaskakuje nie tylko ładnym, ciepłym odcieniem brązu, ale też wielofunkcyjnością, która sprawia, że sięgam po niego niemal codziennie. Można go z powodzeniem używać jako klasyczny eyeliner, ale też jako cień w kremie lub produkt do podkreślenia linii wodnej. Świetnie sprawdza się też do lekkiego przyciemnienia linii rzęs w dziennym makijażu. Konsystencja jest kremowa, bardzo łatwa w aplikacji i nie zasycha zbyt szybko – co daje czas na ewentualne poprawki lub roztarcie. Co ważne, jest bardzo wydajny – używam go regularnie, a zużycie jest praktycznie niezauważalne. A na koniec największy plus – rewelacyjna cena w stosunku do jakości. Trudno o tak dobry produkt w tej półce cenowej. Do tego formuła jest wegańska, więc dodatkowy punkt za skład. Ocena: 10/10 – niezawodny, wielozadaniowy i przyjazny dla portfela. Zdecydowanie warto mieć go w swojej kolekcji!
    Zalety:
    • Kolor
    • Wielofunkcyjność
    • Wydajnosc
  • 29 lutego 2024 o 12:43
    Świetny produkt
    Ten produkt kupiłam w zasadzie bez przekonania, tak w ramach testu. Mam kolor czarny, miętowy i cappuccino. Konsystencja tego produktu jest baaardzo miękka, masełkowa! Długo zastyga, więc może służyć jako baza pod cienie (makijaż dodany poniżej jest właśnie wykonany na bazie z koloru miętowego ????), jednak gdy już zastygnie trzyma jak beton! Naprawdę nie żartuje! Zmywałam go z ręki 3 dni ???? wiadomo na oku nie trzymał się aż tak długo (na szczęście ????), ale jakość tego produktu mnie porwała! Na pewno zostaną ze mną na dłużej ???? Kolory ma piękne, warto kupić ????
    Zalety:
    • Piękne kolory
    • Dobre krycie
    • Świetna jakość jak za tą cenę
    Wady:
    • Powolne zastyganie (jeśli ktoś chciałby rysować nim szybkie kreski)
  • 18 stycznia 2024 o 7:57
    mega trwałośc
    Posiadam ten eyeliner w słoiczku w dwóch kolorach. Obydwa są super. Kultowy kolor biały i błękitny. Makijaaże z linią wodną w tych kolorach wyglądają obłędnie. Eyeliner można stosować zarówno na linię wodną jak i na powiekę ruchomą w formie kreski. Uważam, że eyelinery są bardzo trwałe. Jak się je nałoży to mur beton. Trzeba przy aplikacji uważać żeby nie ubrudzić kępek. Długo szukałam czegoś mocniejszego na linie wodną i o to znalazłam :> Niestety kredki nie sa trwałe. łzy nie są straszne temu eyelinerowi. Jest wydajny i trwały jednak szybko zasechł mi w słoiczku. Ale myślę, że duraline z tym sobie poradzi :)
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor
    Wady:
    • szybko wysycha
    Ganette
    9 marca 2023 o 15:13
    Fajny produkt...
    Kupiłam, bo chciałam wypróbować eyeliner w kremie, dotychczas używałam tylko tych z pędzelkiem lub w pisaku. Myślałam, że będę miała spory problem z aplikacją, ale o dziwo nie było najmniejszego problemu, konsystencja jest kremowa, bardzo łatwa w aplikacji. Kreski wychodzą równe i są trwałe. Nic się nie kruszy ani nie rozmazuje. Jest bardzo wydajny, nie wiem czy zdążę wykorzystać opakowanie zanim produkt zaschnie. Mam dosc wrazliwe oczy i czesto reaguja pieczeniem i lzawieniem na wiele produktow, tu nic zlwgo sie nie dzialo, nie podraznil ani nie uczulil.Serdecznie polecam.
  • 7 marca 2023 o 17:28
    wspaniały!
    Zdecydowany ulubieniec jeśli chodzi o eyeliner. Przez bardzo długi czas szukałam zamiennika dla mojego ulubionego eyelinera w kremie, który kupiłam w czasie wakacji za granicą - ten od MIYO okazał się być idealny, a nawet lepszy. Ma mięciutką konsystencję, dzięki czemu łatwo rozprowadza się na powiece. Utrzymuje mi się cały dzień, i nawet wieczorem ślicznie wygląda. W opakowaniu jest bardzo dużo produktu, z łatwością wystarczy na kilka miesięcy codziennego użytku. Na pewno kupię ponownie!