Eyelinery

TAGOMAGO.PL
Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner 24h żelowy eyeliner 01 Intense Black
Maybelline Gel Liner Black - eyeliner 1szt

• 14 października 2024 o 16:17
    Nie dziwię się dlaczego jest tak lubiany!
    Eyeliner zamknięty jest w małym matowym słoiczku. Sam produkt ma głęboki, czarny, matowy kolor (bez obaw, że dokładając zetrzecie to co już nałożone i powstaną prześwity -nie z nim takie numery). Jest on bardzo trwały (nie kruszy się, nie rozmazuje i siedzi na swoim miejscu dopóki go nie zmyjemy). Niestety po jakimś czasie lubi zasychać w pojemniczku (wtedy wystarczy dodać do niego kropelkę Duraline lub czegoś podobnego i dalej możemy cieszyć się produktem). To jeden z tych kosmetyków, który nie to że jest bardzo wydajny, a wręcz nigdy się nie kończy ???? Dołączony pędzelek świetnie sprawdza się do pociągnięcia kreseczki (poza pacynką, która z czasem po czyszczeniu zaczyna się kruszyć i nie nadaje się do niczego).
    • Kolor
    • Aplikacja
    • Pędzelek
  • 21 sierpnia 2024 o 15:31
    Maybelline New York Eye Studio Lasting Drama Gel Liner to strzał w dziesiątkę
    Jeśli szukasz eyelinera, który zapewni intensywny kolor i niezawodną trwałość, Maybelline New York Eye Studio Lasting Drama Gel Liner to strzał w dziesiątkę. Jego żelowa formuła sprawia, że kreski są głęboko nasycone i pełne dramatyzmu, co jest trudne do osiągnięcia tradycyjnymi linerami w płynie czy flamastrze. Dołączony pędzelek pozwala na niezwykle precyzyjne rysowanie linii – od cienkich, subtelnych kresek po grubsze, bardziej wyraziste kontury. Niezależnie od tego, jaki efekt chcesz uzyskać, ten eyeliner daje pełną kontrolę nad aplikacją. Jednym z największych atutów tego linera jest jego trwałość. Produkt nie tylko obiecuje, ale i faktycznie utrzymuje się na powiece przez 24 godziny, bez względu na warunki. Jest w 100% wodoodporny, co oznacza, że poradzi sobie zarówno z deszczem, jak i z upałem, nie rozmazując się ani nie blaknąc. Lasting Drama Gel Liner świetnie sprawdza się zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje
  • 10 sierpnia 2024 o 12:38
    Eyeliner inny niż wszystkie! :)
    Eyeliner umieszczony jest w szklanym słoiczku. Jest go na tyle dużo, że opakowanie mam już prawie rok i nadal nie skończyłam (przy średnio częstym użytkowaniu). Eyeliner dzięki swojej żelowej konsystencji bardzo łatwo rozprowadza się po powiece. Zastyga dość powoli, co ułatwia ewentualne korygowanie go na powiece, by kreska była dopasowana idealnie do oka. Po zastygnięciu kreska staje się matowa. Po czasie nie zauważyłam by eyeliner się wykruszał. Jedynie co to po paru godzinach dość często miałam efekt odbicia się go na górnej powiece (nawet przy przypudrowaniu jej). Jednak nie stanowiło to dla mnie dużego problemu, bo można było łatwo usunąć to odbicie przecierając palcem. Mam kolor Black 01, który ma czarny, głęboki odcień i jest świetnie napigmentowany. Dołączony aplikator na jednym z końców ma pędzelek do rysowania kresek, a drugi koniec posiada gąbeczkę do tworzenia efektu przydymienia oka. Dla mnie ten aplikator jest w porządku i zawsze nim maluje kreskę, która wychodzi, także polecam :)
    Zalety:
    • Dobrze napigmentowany
    • Nie kruszy się
    • Aplikator dwa w jednym
    • Żelowa konsystencja
    Wady:
    • Po paru godzinach odbija się na powiece górnej
    juliks1
    6 lipca 2024 o 21:43
    Ciekawy produkt
    Początki z produktem i jego wady: Produkt ten kupiłam z ciekawości miesiąc temu i od tego czasu uczę się go używać. Nigdy wcześniej nie miałam styczności z eyelinerem w formie żelu. Na początku moje wrażenia były bardzo słabe produkt długo zastygał i nigdy nie umiałam nabrać odpowiedniej ilości produktu. Do tego pędzelek dołączony do zestawu jest po prostu nie wygodny przez swoja zaokrągloną końcówkę narysowanie precyzyjnej kreski graniczy z cudem. Testowanie, wrażenia i sposoby na produkt Przy testowaniu tego produktu najbardziej pomogła zmiana pędzelka na pędzelek płaski i skośny taki jak do brwi. Druga rzecz to obycie z produktem nie zastyga on od razu, więc może pojawiać się odbicia produktu na powiece. Rozwiązaniem tego problemu jest nie mruganie przez około 15 sekund o nałożeniu. Albo robienie kresek które nie dotykają zgięcia. Produkt ogólnie jest trwały po zaschnięciu i potrafi przeżyć całą noc bez żadnego rozmazania. Produkt jest również bardzo wydajny po miesiącu ciągłego stosowania wygląda na ledwo użyty.
    • trwałość
    • kolor
    • formuła
    Wady:
    • pędzelek
    • do produktu trzeba się przyzwyczaić
    • produkt nie zastyga od razu
  • 10 października 2023 o 23:53
    Super trwały produkt!
    Pierwszą rzeczą, która zwróciła moją uwagę, to świetna trwałość tego eyelinera. Bez względu na to, czy nosiłam go przez cały dzień w pracy, czy na wieczorne wyjście, efekt był niesamowity. Linia była równa i nie rozmazywała się przez wiele godzin, co jest dla mnie bardzo ważne. Kolejną zaletą była intensywność koloru. Eyeliner ma głęboki, czarny odcień. Nie musiałam nakładać wielu warstw, aby uzyskać pożądany efekt - już jedna przeciągnięta linia dawała mi perfekcyjny look. Co do wyglądu, eyeliner jest w eleganckim porządnym opakowaniu.