Tusze do rzęs

Pupa Makijaż oczu Vamp! Definition Tusz do rzęs

Ann976
    3 września 2023 o 17:36
    Bardzo przyjemna
    Silikonowa szczoteczka to jest to, czego potrzebuję. Maskara bardzo ładnie unosi rzęsy i je rozczesuje. Szczoteczka ma taki kształt, że dojeżdżam nią do włosków w kąciku. Efekt jest naprawdę dobry i utrzymuje się cały dzień - nie kruszy się i nie osypuje. Jedyny minus dla mnie: dosyć szybko przysycha, przez co tworzą się grudki, które trzeba zbierać z rzęs.
    lina235
    8 stycznia 2023 o 13:38
    To jest to !
    To najlepsza maskara tej marki według mnie. Ma przepiękne srebrne opakowanie, napisy się nie ścierają. W środku giętka, silikonowa szczoteczka. Co prawda przez ostatni rok nie używałam w ogóle tuszy z silikonową szczoteczką, ale z tą polubiłam się od razu. Rzęsy są bardzo ładnie wyczesane, nie sklejają się, szczoteczka jest bardzo precyzyjna i po 3 miesiącach użytkowania nie nabiera tego tuszu w nadmiarze, nie trzeba ściągać zbyt dużej ilości ze szczoteczki czego w innych tuszach nie lubię. Nie osypuje się i trwałość jak najbardziej na plus. Efekt końcowy jaki daję to wydłużenie i pogrubienie. Ja najbardziej lubię nakładać jedną warstwę i już przy jednej warstwie jestem bardzo zadowolona. Kupię ponownie, ale na pewno na promocjach, ponieważ cena jest dość wysoka i to chyba jedyny minus.
    mkvili
    6 stycznia 2023 o 8:18
    Efekt sztucznych rzęs gwarantowany
    Widocznie pogrubia i wydłuża rzęsy, dzięki czemu oczy stają się optycznie powiększone. Tusz jest trwały, nie wykrusza się w ciągu dnia i nie odbija na powiekach. Z reguły ładnie rozdziela rzęsy, chociaż bywały dni, że musiałam się nim trochę napracować (szczoteczka nabierała za dużo tuszu). W szczególności lubię go za to, że efekt jest natychmiastowy i nie wymaga nakładania wielu warstw.

Zobacz także inne Tusze do rzęs