Korektory do twarzy

Mary Kay Facial Highlighting Pen Rozświetlający flamaster do twarzy

• 20 grudnia 2016 o 11:22
    Rewelacja
    Dla mnie jest świetny. Używam go tylko pod oczy i tu ogromny plus za to, że nie wchodzi w zmarszczki. Idealnie się stapia ze skórą. Miałam oba kolory i oba mi odpowiadają. Może nie ma spektakularnego krycia, ale oferuje bardzo naturalny efekt. Moje trzecie opakowanie i na pewno nie ostatnie.
    U konsultantki
  • 29 maja 2014 o 22:37
    Lekki korektor ale za drogi
    Ja miałam kolor nr 1 ten jaśniejszy. Dobry do rozświetlania środkowych partii twarzy, nadaje się tez pod oczy ale dla osób z nie dużymi cieniami bo nie ma dużego krycia. Ma lekka konsystencje, nie zapycha. Jest przeciętnym korektorem, ale cenę ma nieprzeciętną, można kupić tańsze i lepsze.
    vileyka
    18 listopada 2011 o 22:19
    niezły
    dobry kosmetyk. dość wydajny i ładnie rozświetla. najlepiej go jednak nakładać na duże partie twarzy a nie tylko kropeczki pod oczami, wtedy daje najlepszy efekt Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    zajec
    10 listopada 2010 o 10:59
    Polecam
    Świetnie rozświetla cienie pod oczami, a uwierzcie mi mam naprawdę spore, bez względu na to czy się wyśpię czy też nie. Najlepiej widać to gdy użyje się go pod jednym okiem,a pod drugim nie. Wydajny i bardzo dobry aplikator z pędzelkiem, wystarczy nałożyć tylko kilka kropeczek. Dobra konsystencja. Starcza na długo, chociaż jest go nie wiele w opakowaniu. Używam Shade 2. Nie znalazłam żadnych minusów tego produktu. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 małe opakowania
  • 5 listopada 2010 o 10:13
    może być
    najzwyklejszy w świecie korektor ktory owszem coś tam ukrywa ale nie jest to jakiś super efekt rozświetlenia. Uważam że odrobinę wysusza delikatną skóre pod oczami. Ogolnie nie jest źle ale szukam czegoś wiecej. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe