Korektory do twarzy

Lily Lolo Mineral Cover Up - Blush Away Matowy korektor na zaczerwienienia

Lily Lolo Mineral Cover Up Korektor mineralny Blush Away 4 g

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 grudnia 2022 o 15:42
    Zieleń niweluje zaczerwienienia
    Mam cerę naczynkową, z wiecznym rumieniem, przez który policzki i nos znacznie odcinają się od koloru reszty twarzy. Potrzebowałam więc czegoś zielonego na "wyciszenie" zaczerwienień, ale nie na punktowe wypryski czy naczynka. Korektora używam jako bazę pod dalszy makijaż. Dobrze niweluje kolor rumienia, nakładam na niego jeszcze podkład i moje policzki w końcu są zadowalająco blade. Korektor jest sypki, więc łatwo można pokryć nim większą powierzchnię skóry. Aplikacja nie sprawia większych trudności. Twarz nie robi się brzydko zielona, bo korektor ładnie wtapia się w skórę. Wolałabym, żeby opakowanie było większe (ale jednocześnie, oczywiście, nie droższe), ponieważ przy stosowaniu na większe powierzchnie produktu zbyt szybko ubywa.
    Zalety:
    • łagodzi kolor zaczerwienień
    • odpowiedni do większych powierzchni skóry
    • nie podrażnia
    Wady:
    Kica.
    17 grudnia 2021 o 8:21
    Dobry korektor
    Raz na jakiś czas wyskakuje mi krosta, a ja nie potrafię się opanować i ja rozdrapuję... na twarzy pojawia się czerwone kółko, widoczne z daleka. W takich sytuacjach korektor o żółtym zabarwieniu sprawdza się idealnie! Dzięki sypkiej postaci, można dawkować jego ilość. Całość nieźle stapia się z makijażem. Jak ktoś się przyjrzy z bliska, to zauważy, ale i tak będzie wyglądać to znacznie lepiej niż rozdrapany na czerwono pryszcz ;) Polecam.
  • 15 kwietnia 2021 o 8:35
    Zaskoczenie
    Korektor kupiłam ponieważ chciałam przetestować coś nowego, bardziej naturalnego. Padło na sypki korektor, to moje pierwsze zetknięcie z sypkim korektorem i muszę przyznać, ze na pewno nie ostatnie. Produkt świetnie wyrównuje koloryt skór, lekko matuje i wygląda bardzo naturalnie. Ma świetny skład, który bardzo pozytywnie wpływa na cerę.
  • 11 marca 2020 o 10:07
    Na plamy po trądziku
    Korektora wciąż się uczę tak na prawdę. To jest mój pierwszy korektor mineralny i to w proszku nie w płynie. Pod oczy wciąż wole płynny korektor. Ten jeśli chodzi o niedoskonałości to sprawdza się średnio. Słabo pokrywa odstające niespodzianki. Jest niezastąpiony jednak jeśli chodzi o plamy potrądzikowe. Tak te czerwone ogromne kropy, które zostają jak już myśleliśmy, że pozbyliśmy się pryszcza. W tym wypadku zielony pięknie stapia się z czerwonym fragmentem skóry i dobrze przykrywa się go podkładem. Produkt łatwo stapia się z naszą skóra i nie ma dziwnych tworów jak to zdarza się z innymi produktami sypkimi np. puder.
    Zalety:
    • Cruelty Free
    • pokrywa plamy potrądzikowe
    • świetnie stapia się z cerą
    Wady:
    • nie na niedoskonałości odstające
    krokuch
    18 września 2019 o 10:59
    idealnie kryje
    Ależ to jest dobry kosmetyk! Skład świetny, niezła gratka dla fanek naturalnego makijażu bez zbędnej chemii. Korektor nakładam na mokro, gdyż wtedy ma meeeega krycie. Maskuje wszelkie zaczerwienienia, bez zapychania porów. Nie ściera się, nie migruje i nie znika z twarzy.