Korektory do twarzy

Eveline Cosmetics Wonder Match, Lumi Radiant Creamy Serum Concealer SPF 15 Korektor rozświetlający

Eveline Wonder Match Lumi Korektor 20 Nude
Eveline
Lumi Korektor rozświetlający
Eveline Wonder Match Lumi Korektor rozświetlający 15 6,8ml
Eveline Wonder Match Lumi Korektor rozświetlający 20 Eveline 6.8 ml

Nasi użytkownicy zostawili 133 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2025 o 8:07
    Bardzo fajny
    Zaskoczył mnie ten korektor bo ładnie wtapia się w skórę, zakrywa moje cienie pod oczami. Po całym dniu nie widzę wysuszenia skóry ani rolowania się. Nie podrażnia oczu. Dobrze zakrywa niedoskonałości ma skórze.
    • Zakrywa cienie
    • Nie wysusza
    • Nie roluje się
  • 19 lutego 2025 o 16:17
    ŚWIETNY
    Byłam sceptycznie nastawiona na rozświetlający korektor, zawsze używałam mocno kryjących i matowych. Pożyczyłam go od mamy do testów z jej polecenia. Ku mojemu zdziwieniu, bardzo ładnie zakrył cienie pod oczami i trzymał mi się cały dzień. Nie odklejał się w momencie aplikacji, nie ciemnieje, ładnie wygląda, nie wchodzi w załamania. Pod oczami po całym dniu fizycznej pracy wyglądał naprawdę bardzo dobrze. Nie używałam go do przykrycia niedoskonałości więc w tej kwestii się nie wypowiem. Aplikator jest standardowy dla korektora. Uważam też, że jest bardzo wydajny. Swoje opakowanie mam dalej w użytku a od zakupu minęło około 4 miesiące. Na pewno kupię ponownie jak mi się skończy. Cena w promocji jest atrakcyjna wiec śmiało można kupować do testów.
    Zalety:
    • krycie, wydajność, aplikator, cena, trwałość
  • 20 listopada 2024 o 15:00
    Tylko do użytku domowego
    Skusiłam się na produkt, choć nie przepadam za rozświetleniem pod oczami. Zmagam się z sińcami i workami pod oczami, ale cóż taka moja uroda. Jednak ze względu na lato i opinie że zastyga i trzyma się pięknie mimo potu to wzięłam. No cóż promocja pomogła w mojej decyzji. Zaskoczył mnie i to pozytywnie. Efekt, jakiego się obawiałam, nie był zły. Wręcz ładnie przykrył to co miał i bardzo dobrze się nosił. Nie zbierał się, naprawdę ładnie wyglądał. Popełniłam jednak błąd i zabrałam go do torebki. Trochę wyciekł, ale myślałam, że to moja wina. Bywa... Ale po czasie okazało się, że to nie. tylko mały wyciek, wystarczyło że był przechylony i już uciekał ku wolności. Wszystko wytarłam i trzymałam w pionie. I tak to za mało, bo urwał się "gwint" (nie wiem jak to nazwać). Cóż, nadal go używam, bo nie da się ukryć, leży ładnie i jest skubany bardzo wydajny. Ale jest ogromnie niepraktyczny, a szkoda :(
    Zalety:
    • ładnie kryje
    • zastyga
    • nie roluje się
    Wady:
    • TRAGICZNE opakowanie
  • 17 września 2024 o 23:22
    Korektor nawilżający
    Jest to korektor który posiada w składzie serum.Mam straszny problem z wysuszającymi się powiekami a dzięki niemu mój makijaż w końcu wygląda gładko,nawilżony i rozświetlony. Nigdy nie użyłam lepszego i lekkiego korektorka pod oczy niż ten
    Zalety:
    • Nie ciastkuje się
    • Skóra pod okiem jest nawilżona i rozświetlona
    Wady:
    • Opakowanie jest nieszczelne i szybko się psuje i wylewa
  • 10 sierpnia 2024 o 13:39
    Fajny korektor, ale niestety z opakowaniem nie trafiłam
    Bardzo fajny rozświetlający korektor pod oczy. Ma przyjemną lekką nawilżającą konsystencję. Plus za ochronę przeciwsłoneczną. Niestety trafiłam na trefną partię i opakowanie nie jest szczelne. Produkt po zamknięciu wydostaje się szczelinami :( niestety nie jest to zbyt higieniczne.
    Zalety:
    • Efekt rozświetlenia
    • Przyjemna konsystencja
    Wady:
    • Nieszczelne opakowanie