Chusteczki dla dzieci

Beauty & Care (B&C) Soft Wet Wipes Chusteczki nawilżane zapachowe (różne rodzaje)

• 27 stycznia 2025 o 15:09
    Dobre chusteczki o ładnym zapachu.
    Zawsze mam w torebce nawilżane chusteczki, bo często się przydają. Testuję różne, bo używam ich sporo, więc zdecydowałam się również na chusteczki o zapachu maliny, które bardzo przypadły mi do gustu. W ładnym, różowym opakowaniu mamy 15 dobrze nasączonych chusteczek. Nie są duże, ale do wytarcia rąk są odpowiednie. Przydają się również do przetarcia różnych powierzchni albo do poprawek przy robieniu makijażu. Są miękkie, wytrzymałe i dobrze wyjmuje się je z opakowania. Naklejka zabezpieczająca chusteczki jest solidna, nie odkleja się i chusteczki nie wysychają. Jeśli chodzi o zapach to mi bardzo się podoba. Jest owocowy i nie przytłacza. Taki aromat to fajna odmiana od tych wszystkich kwiatowych czy mocno perfumowanych. Chusteczki znajdują się w małym opakowaniu, dzięki czemu są idealne to torebki czy do zabrania w podróż. Dobrze oczyszczają skórę i ją odświeżają. Nie zauważyłam po nich żadnych podrażnień, nic się nie działo. Swoje zadanie spełniają naprawdę bardzo dobrze. Mają urocze opakowanie, sprawdzają się w domu i na wyjazdach. Zapach do miły dodatek, dzięki któremu przyjemnie się ich używa. Chętnie wrócę do nich ponownie i na pewno przetestuję też inne wersje zapachowe, jeśli takie znajdę. Niska cena i dostępność to kolejny plus tych chusteczek.
    Zalety:
    • Dobrze oczyszczają i odświeżają.
    • Małe, ładne opakowanie.
    • Dobrze nasączone.
    • Wytrzymałe.
    • Zapach.
    • Cena i dostępność.
  • 3 czerwca 2024 o 9:15
    Jak one pachną!
    Uwielbiam te chusteczki! Choć natrafiłam na nie całkiem przypadkiem to ich zapach dla mnie jest boski. Zazwyczaj wożę je w aucie gdzie potrzebuje szybko coś wytrzeć bądź dać je dla dziecka. Przy makijażu służą mi jako usunięcie resztek bądź do poprawek. Są nie tylko dobrze nasączone i pachnące ale dobrze domywają. Nie straszny im brud. Dodatkowo zapach przenosi się na dłonie co jest dużo przyjemniejsze. Kosztują 1,50 zł więc taka kwota za małe opakowanie jest warta nawet szybkiego zakupu.
    Zalety:
    • Malinowy zapach
    • Dobrze nasączone
    • Niska cena
    • Odpowiednie dla dzieci
  • 3 grudnia 2023 o 19:19
    Malinowe szaleństwo
    Te chusteczki musiały wylondować u mnie w koszyku jak je zobaczyłam. Raz, że fajna cena, dwa, że malinka, trzy - no owocowe opakowanie... Dostępne w Pepco. Chusteczki są bardzo delikatne i czuć ich naturlane wykonanie. Nie wiem do końca jak są zbudowane, ale wyróżniają się swoim włóknem. Są przyjemne, milutkie i zdają egzamin na skórze. Dobrze ją doczyszczają, odświeżają i nadają przyjemnego słodkiego zapachu. Fajne również do czyszczenia powierzchni - bo przecież te chusteczki nawilżane są do wszystkiego...
  • 19 sierpnia 2023 o 14:17
    Cud malina
    Są to najczęściej kupowane przeze mnie mini chusteczki do wszystkiego: do rąk, do buzi, do powierzchni( w nagłych sytuacjach) do poprawek w makijażu itp.Można je wrzucić do torebki, do plecaka albo do samochodu.Nie zajmuja dużo miejsca. Zachwycają mnie zawsze fajnymi opakowaniami . Tu akurat są słodkie uśmiechnięte malinki.Poza tym klej z nalepki zamykającej cały czas jest na tyle mocny że chusteczki nie wysychają. Zapach delikatny i przyjemny, malinowy. Chusteczki są małe ale wytrzymałe . Materiał jest miękki i delikatny a odpowiednie nasączenie sprawia że szybko zmywa się nimi brud. Nie wywołują uczulenia (choć to kwestia indywidualna) ani podrażnień. Do tego atrakcyjne cena -1,50zł. Polecam przetestować.
  • 2 sierpnia 2023 o 18:20
    Ulubione
    Przysięgam że to jedyne mokre chusteczki, których używałam, które były tak dobrze nasączone. Mają delikatny przyjemy zapach. A w takiej cenie to żal nie brać.