Szampony do włosów

Kemon Actyva, Colore Brillante Shampoo Szampon do włosów farbowanych

notino.pl
Kemon Actyva Colore Brillante szampon rozjaśniający i wzmacniający do włosów farbowanych 250 ml

• 30 września 2022 o 20:40
    Bardzo fajny szampon za przystepna cene
    Produkt zakupilam u fryzjerki w promocji, podczas rozjasniania wlosow i tonowania. Na pewno dobrze oczyszcza a przy tym nie wysusza, i ladnie sie pieni- jest stosunkowo wydajny. Na plus rowniez opakowanie i zapach - naturalne skladniki sa dla mnie wazne tymbardziej w ciazy, wiec na pewno moge polecic ten produkt wrazliwcom. Co do wyplukiwania koloru na pewno troche opoznil ten proces ale wiadomo ze kazde mycie wyplukuje kolor wiec ciezko tu jednoznacznie ocenic. Ale chetnie do niego wroce przy kolejnej koloryzacji
    Zalety:
    • Opakowanie, wydajnosc, zapach
  • 27 września 2022 o 18:44
    Nie wart swej ceny
    Spodziewałam się, że szampon za te pieniądze da efekt wow na włosach. Tymczasem działa identycznie jak szampony choćby Pantene (tak, te za 9 zł). Dostałam go w prezencie i na pewno sama nie kupię. Na plus jedynie można zaliczyć jedynie wydajność.
    Noilla
    20 kwietnia 2022 o 23:42
    Kupować, nie zastanawiać się
    Najlepszy szampon EVER! Same plusy - delikatny, świetnie się pieni, przyjemny zapach naturalnej gumy balonowej (!), bardzo wydajny. Zużyłam już parę opakowań i nie zamierzam na tym poprzestać. W połączeniu z odżywką tej samej firmy zdecydowanie przedłuza świeżość koloru.
  • 13 lutego 2019 o 14:21
    spoko
    Przyjemny szampon. Ogromny plus za brak soli w składzie przez nie trzeba się martwić o włosy po prostowaniu keratynowym lub farbowaniu. Dodatkowo plus za to, że szampony z serii Actyva posiadają certyfikaty "love nature" i "vegan cosmetic". Temu szamponowi daję 4 gdyż mam innego faworyta z serii Actyva.
    U konsultantki
  • 6 października 2014 o 0:13
    Najlepszy szampon ever!!!
    Szamponowy ideał, aż nie wiarygodne że potrafi zdziałać takie cuda. Włosy farbuję od dawna, poddawane zabiegom, nie były w najlepszej kondycji. Odkąd zaczęłam używać tego szamponu regularnie, moje włosy odżyły, są lśniące sypkie, kolor podkreślony i intensywny, znacznie później farba się wypłukuje, a mojej mamie uratował włosy od lat traktowane pasemkami blond. Włosy znacznie szybciej mi rosną, a używam go od kilku miesięcy, może to sprawka dobrego składu, a może po prostu przestały mi się łamać. Jestem zachwycona, wcześniej myślałam, że to odżywka spełnia najważniejsze zadanie w pielęgnacji włosów, a jednak to szampon zdecydowanie poprawił ich kondycję, nigdy wcześniej nie miałam tak gładkich włosów polecam. Dodam że od niedawna, w ogóle nie stosuję żadnych odżywek , bo ten szampon w zupełności mi wystarcza. Cena nie jest zbyt wygórowana, biorąc pod uwagę jakość, oraz to że jest bardzo wydajny.Jeden szampon wystarczył nam na ponad 2 miesiące ( używamy z mamą ). Można zakupić na internecie, ale lepiej w salonie fryzjerskim, bo odpada cena za przesyłkę. Używam tego produktu od: od ok 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2