Kemon, Actyva, Colore Brillante Shampoo (Szampon do włosów farbowanych)

2 HIT!
67 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiLinia produktów do włosów farbowanych z zastosowaniem technologii Multi Reflex System zapewnia optymalne mycie nienaruszające naturalnej równowagi biologicznej skóry głowy. Ma działanie silnie nawilżające i rewitalizujące. Pozwala utrzymać na dłużej intensywność koloru, blask, trwałość - mycie po myciu.
Kluczowe składniki:
- Wyciąg z czarnej borówki
- Wyciąg z pestek wiśni pospolitej
- Związki kationowe
- Mikroemulsje silikonowe
- Filtry UV.
Szampon przeznaczony do wszystkich rodzajów włosów farbowanych. Delikatnie myje, zachowując piękno i blask koloru na dłużej. Chroni włosy przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Sprawia, że włosy odzyskują miękkość, blask i jednolitość włókien. Nie zawiera laurylosiarczanu sodu (SLS) ani dodecylosiarczanu sodu (SLES) - substancji mogących powodować podrażnienia skóry.
Cechy produktu
- normalna
- Rodzaj
- do włosów farbowanych
- Właściwości
- regenerujące, wzmacniające, podtrzymujące kolor
- Aqua,
- Zgodność z opisem producenta: 3
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 5
Bardzo fajny szampon za przystepna cene
Produkt zakupilam u fryzjerki w promocji, podczas rozjasniania wlosow i tonowania. Na pewno dobrze oczyszcza a przy tym nie wysusza, i ladnie sie pieni- jest stosunkowo wydajny. Na plus rowniez opakowanie i zapach - naturalne skladniki sa dla mnie wazne tymbardziej w ciazy, wiec na pewno moge polecic ten produkt wrazliwcom. Co do wyplukiwania koloru na pewno troche opoznil ten proces ale wiadomo ze kazde mycie wyplukuje kolor wiec ciezko tu jednoznacznie ocenic. Ale chetnie do niego wroce przy kolejnej koloryzacji
ZALETY: Opakowanie, wydajnosc, zapach
2 /5
- Opakowanie: 3
5 /5 HIT!
20 kwietnia 2022, o 23:42
Kupi ponownie
Używa produktu od: rok lub dłużej
Wykorzystała: kilka opakowań
Kupiony w: Drogeria internetowa
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Zapach: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
Kupować, nie zastanawiać się
Najlepszy szampon EVER! Same plusy - delikatny, świetnie się pieni, przyjemny zapach naturalnej gumy balonowej (!), bardzo wydajny. Zużyłam już parę opakowań i nie zamierzam na tym poprzestać. W połączeniu z odżywką tej samej firmy zdecydowanie przedłuza świeżość koloru.
4 /5
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Zapach: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
spoko
Przyjemny szampon. Ogromny plus za brak soli w składzie przez nie trzeba się martwić o włosy po prostowaniu keratynowym lub farbowaniu. Dodatkowo plus za to, że szampony z serii Actyva posiadają certyfikaty "love nature" i "vegan cosmetic". Temu szamponowi daję 4 gdyż mam innego faworyta z serii Actyva.
5 /5 HIT!
6 października 2014, o 00:13
Używa produktu od: nie określono
Najlepszy szampon ever!!!
Szamponowy ideał, aż nie wiarygodne że potrafi zdziałać takie cuda. Włosy farbuję od dawna, poddawane zabiegom, nie były w najlepszej kondycji. Odkąd zaczęłam używać tego szamponu regularnie, moje włosy odżyły, są lśniące sypkie, kolor podkreślony i intensywny, znacznie później farba się wypłukuje, a mojej mamie uratował włosy od lat traktowane pasemkami blond. Włosy znacznie szybciej mi rosną, a używam go od kilku miesięcy, może to sprawka dobrego składu, a może po prostu przestały mi się łamać. Jestem zachwycona, wcześniej myślałam, że to odżywka spełnia najważniejsze zadanie w pielęgnacji włosów, a jednak to szampon zdecydowanie poprawił ich kondycję, nigdy wcześniej nie miałam tak gładkich włosów polecam. Dodam że od niedawna, w ogóle nie stosuję żadnych odżywek , bo ten szampon w zupełności mi wystarcza. Cena nie jest zbyt wygórowana, biorąc pod uwagę jakość, oraz to że jest bardzo wydajny.Jeden szampon wystarczył nam na ponad 2 miesiące ( używamy z mamą ). Można zakupić na internecie, ale lepiej w salonie fryzjerskim, bo odpada cena za przesyłkę.
Używam tego produktu od: od ok 5 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
5 /5
2 listopada 2010, o 15:16
Używa produktu od: nie określono
świetny!!!
szampon ten, bardzo dobrze oczyszcza włosy, nie obciążąjąc, ani nie wysuszając ich. kolor utrzymuje się dłużnej, jest błyszczący i podkreślony. kosmetyk jest wydajny, bardzo dobrze się pieni, nie podrażnia mojej wrażliwej skóry głowy. nie plącze włosów. wart zakupu!
Używam tego produktu od:ponad miesiąc
Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
produktów63
recenzji1067