Szampony do włosów

Romantic Color Shampoo Szampon chroniący kolor

Keijt
    18 stycznia 2025 o 16:24
    Najlepszy na świecie
    Kupiłam go w Auchanie na przecenie. Nie spodziewałam się efektów wow a tu miła niespodzianka.... Wlosy po nim jak po wyjściu od fryzjera, miękkie sypiące się lśniące. Żaden szampon jeszcze .nie dał mi takiego efektu. Do tego jest bardzo wydajny imno i tani
  • 9 września 2024 o 13:23
    Chroni kolor włosów
    Zaskakująco dobry szampon do włosów farbowanych. Kupiłam w dealz za 15 zł, więc mega się opłaca, bo dostajemy 850 ml. Używałam na pewno przez kilka miesięcy, ale mam wrażenie, że trzeba go też dosyć sporo wylać podczas mycia i taki super wydajny nie jest, ale cena i tak atrakcyjna. Dużych rozmiarów butla z pompką, co sprawia, że dozowanie jest wygodne. Konsystencja gęsta, biała, zapach kremowy, słodki i lekko ciasteczkowy, długo utrzymuje się na włosach. Całkiem dobrze się pieni, ale ja właśnie potrzebowałam użyć go więcej, żeby skutecznie umyć włosy, bo też odczuwałam jakbym myła włosy odżywką. Ogólnie mam wrażenie, że jest to szampon z odżywką, pewnie przez proteiny mleka i filtr UV, po myciu włosy nie potrzebowały dodatkowego odżywienia, przynajmniej ja tego nie odczuwałam, były miękkie i lśniące, a przy tym nieobciążone. W moim odczuciu szampon świetnie chroni kolor przed wypłukaniem, bo miałam porównanie z innym szamponem, po którym znacznie szybciej sprał mi się kolor. Jedyny zarzut jaki mam do tego szamponu, to że nie utrzymuje świeżości włosów na dłużej, ja mam przetłuszczające się i życzyłabym sobie, żeby wyglądały lepiej na drugi dzień czy dwa dni po myciu i tego mi zabrakło do pełni szczęścia. Natomiast jest to na tyle dobry szampon do włosów farbowanych, chroniący kolor i dodający blasku, że z pewnością kupię go ponownie.
  • 2 marca 2022 o 12:50
    Często do niego wracam
    Szampon ma dużą pojemność 850 ml, jest wydajny i ma przystępną cenę. Włosy po nim ładnie wyglądają i nie ma problemu z ich rozczesywaniem. Szampon ma delikatny słodki zapach, gęstą konsystencję i dobrze się pieni. Lubię również maski z tej serii.
  • 10 października 2021 o 18:17
    Piękny kolor na dłużej
    Dla mnie to idealny szampon. Zazwyczaj po miesiącu od farbowanie mój kolor tracił swój blask i głębię. Odkąd zaczęłam używać tego szamponu mogę dłużej cieszyć się pięknym kolorem włosów. Dodatkowo szampon świetnie nawilża włosy, po umyciu mają piękny blask.
    Zalety:
    • Dostępność, cena, pojemność
  • 9 października 2021 o 15:34
    Szampon do codziennego mycia włosów farbowanych
    Długo szukałam szamponu który będzie zarówno odpowiedni dla moich włosów jak i chronił ich kolor. Na tą serię trafiłam przypadkiem i muszę przyznać, że jestem mega zadowolona. Włosy są miękkie, ładnie pachną a przy tym kolor wygląda jak świeżo po wizycie u fryzjera