Szampony do włosów

Petal Fresh Pure Rose & Honeysuckle, Clarifying Softening Shampoo Rozjaśniający, łagodzący szampon do włosów, wyciąg z róży i wiciokrzewu

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 listopada 2024 o 17:06
    Jeden z fajniejszych szamponów jakie znam
    Ten produkt mnie oczarował. Do moich cienkich i rozjaśnianych włosów sprawdził się idealnie. Szampon nie obciąża, nie przetłuszcza, na długo odświeża włosy. Po jego użyciu są puszyste, sypkie, miękkie, nawilżone, oczyszczone, delikatne w dotyku. Są także jakby bardziej uniesione od nasady. Cudo. Szampon pięknie pachnie, lekko roślinno- wytrawnie. Kocham takie wonie. Konsystencja dosyć gęsta, żelowa, przezroczysta. Doskonale się pieni, myje włosy i oczyszcza skórę głowy. Będę polować na promocje. Szampon starcza mi na 1,5-2 miesięcy, więc w mojej ocenie jest wydajny.
  • 18 maja 2024 o 14:27
    dobry szampon
    Swoją świadomą pielęgnacje włosów rozpoczęłam od szamponów tej marki. Jest bardzo dobry, dobrze domywa i pieni się. Zużyłam kilka opakowań. Nie podrażnia, wydajny.
  • 24 listopada 2023 o 20:20
    Taki zwykły szampon. Bez szału.
    – nie widziałam żadnych zalet po paru butelkach zużytego szamponu, kazdy szampon za kilkanaście zł działa tak samo Wady: – dość drogi jak na brak działania – Nie kupię ponownie nie warto
  • 16 sierpnia 2023 o 12:37
    Bardzo dobry
    Moje włosy: falowane średniopory+ Zużyłam 3 opakowania tego szamponu i mile go wspominam. Robił co miał robić, delikatnie oczyszczał skórę głowy nie plącząc przy tym włosów ani ich nie przesuszając. Podczas pierwszych użyć miałam wrażenie, że szybciej przetłuszczają mi się włosy, ale po 2 tygodniach stosowania zaczął przedłużać świeżość włosów! W trakcie używania tego szamponu moje włosy były w najlepszej kondycji w jakiej kiedykolwiek były, ale na to oczywiście mogły mieć wpływ przeróżne inne czynniki więc nie biorę tego pod uwagę w trkacie oceny. Za to z pewnością mogę stwierdzić, że delikatnie zmiękczył moje suche włosy. Pomimo tego że jest delikatny wybitnie się pienił, co przełożyło się też na jego bardzo dobrą wydajność (około 3 miesiące przy stosowaniu co 1-2 dni). Testowałam też wersję cytrynową i ta różana spisała się lepiej (cytrynowy lekko mnie przesuszał). Przestałam używać tego szamponu tylko ze względu na cenę, ponieważ można znaleźć szampony o podobnym działaniu w niższej cenie :). Kiedyś cieżko było z jego dostępnością bo w promocji wszystko było wykupowane, ale teraz nie ma już tego problemu.
    Zalety:
    • Łagodny
    • Przedłużał świeżość włosów
    • Nie plącze
    • Nie przesusza
    • Zmiękczył moje suche włosy
    • Super się pieni
    • Wydajny
    Wady:
    • Za wysoka cena
    • Różnie bywa z dostępnością
  • 27 listopada 2022 o 17:29
    Nie i już
    Niestety nie jest dla mnie. Tak bardzo go nie lubię że męczę się już tyle czasu odkładam na półkę i spowrotem i nie wiem czy kiedykolwiek go zużyję. Jestem zła na siebie, że po namowach pewnej blogerki modowej kupiłam ten szampon. Lepiej poczytac bezzstronne opinie niż sugerować się nieozaczonymi reklamami w postach na instragmie. Po umyciu: * włosy przetłuszczają się już tego samego dnia wieczorem - nie miałam tego problemu - a chciałam myć włosy tak jak dotychczas co dwa dni * są dosłownie sianem, ale nie w dobrym znaczeniu tego słowa czyli nie są dobrze umytymi oczyszczonymi włosami czekającymi na dalszą pielęgnację jak np po szamponie fryzjerskim, są poprostu tragiczne * w żadnym wypadku nie ma tu działania wygładzającego * w związku z czym żeby je ujażmić trzeba nałożyć jakąś ciężką odżywkę lub maskę, która znowu spowoduje że się poskejaą opadną i będą wyglądały na nieumyte więc jesteśmy w punkcie wyjścia. Daję te 2 gwiazdki jak ktoś codziennie myje włosy i chce się bawić w dobieranie dalszej pielęgnacji to może, może. Jedną gwiazdkę zostawiam dla kompletnych porażek np takich szamponów którymi nie da się umyć włosów. Nadal szukam swojego ulubieńca zastępcy szamponu o'herbal z tatarakiem który był moim ideałem <smuteczek>
    Zalety:
    • hmm brak? na serio nic nie przychodzi mi do głowy
    Wady:
    • niedomyte włosy nie do ułożenia bez kolejnych etapów pielęgnacji.