Lakiery hybrydowe

CLARESA Lakier hybrydowy CELEBRATION 2 -5g
Bodyland.pl
Claresa, Lakier hybrydowy, Celebration 4, 5g

• 28 kwietnia 2025 o 12:11
    Niezawodny lakier z pięknym wykończeniem
    Kolejny raz Claresa mnie nie zawiodła. Ten lakier z serii Celebration to naprawdę świetny produkt. Trzyma się super, nic nie odpryskuje, nie ściera się na końcach, nawet po dłuższym czasie noszenia. Kolor też się nie zmienia – wygląda dokładnie tak samo jak w dniu malowania, bez żadnych przebarwień czy matowienia. Uwielbiam lakiery tej firmy, bo zawsze mogę na nich polegać. Konsystencja jest idealna, łatwo się nakłada, krycie super, a do tego trwałość pierwsza klasa. Dla mnie Claresa to zawsze pewny wybór i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Celebration to kolejny lakier, który tylko utwierdza mnie w tym, że warto mieć ich produkty w swojej kolekcji.
    Zalety:
    • nie odpryskuje
    • kolor się nie zmienia
    • świetna trwałość
    • łatwa aplikacja
    • ładne, intensywne kolory
    Wady:
    • przy niektórych kolorach potrzebne mogą być dwie warstwy dla pełnego krycia
  • 7 marca 2024 o 18:40
    Celebration 9 (mleczny biały) jest wg mnie najładniejszym odcieniem, jaki możemy nałożyć na paznokcie. Change my mind
    W Claresie lubię to, że ich lakiery hybrydowe są trwałe i tanie. Długo szukałam odcienia mlecznej bieli i w końcu trafiłam i uwaga - trafiłam idealnie. Kolor jest po prostu obłędny, daje tak piękne, naturalne i zdrowe wrażenie płytce, że nie mogę przestać na nią patrzeć :) Z lakierem pracuje się wzorowo, nie jest zbyt lejący się (mniejsze ryzyko zalania skórek) ani za gęsty. Nie robi smug, krycie jedną warstwą mogłoby wystarczyć. Jednak dopiero po nałożeniu drugiej efekt zniewala mnie z nóg. Wszystko bez problemu utwardza się w lampie. Absolutne 5/5
    Zalety:
    • piękna kolekcja, kolor celebration 9 to moje top wśród kolorów na paznokciach
    • super krycie
    • konsystencja ani za gęsta ani za płynna - bardzo łatwo nakłada się lakier na płytkę
    • jest tani
    Wady:
    • zero