Maszynki do golenia dla kobiet

Gillette Venus 3 Dragonfruit, Maszynki do golenia dla kobiet perfumowana

5 na 51 opinię

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    SandriQ
    13 marca 2023 o 7:40
    Golenie staje się przyjemnością
    Dla mnie Gillette to najlepsza marka maszynek na rynku absolutnie warta swojej ceny.Jeszcze nigdy się na niej nie zawiodłam i zawsze do niej wiernie wracam. Moje włoski nie są twarde,ale za to szybko rosną,więc tego typu produktów używam dość często. Akcesorium kupujemy w plastikowym ,transparentnym opakowaniu z tyłu wykończonym tekturą.Wykonano je z materiału pochodzącego w 60% z recyklingu. Patrząc z przodu zauważalna jest grafika owocu ,a w tylnej części opisy w różnych językach w tym parę zdań w naszym ojczystym. Główka każdej z maszynek posiada 3 nożyki,które są odpowiednio ostre i dobrze ścinają włoski już po jednym pociągnięciu oraz dwa paski nawilżające wzbogacone wit.E,które aktywowane wodą ułatwiają golenie zapewniając płynny ruch. Ta część jest mobilna,dzięki czemu dopasowuje się do naturalnych nierówności ciała.Można ją również odczepić jak kto woli. W sklepach są dostępne wkłady Venus 3. Dodatkowo ostrza zostały zabezpieczone plastikową nakładką. Rączka ma różne kolory albo w odcieniach żółtego albo różowego.W górnej części wycięty napis. Ergonomiczny kształt i antypoślizgowa gumowa powłoka z wypustkami sprawia,że pewnie leży w dłoni i bardzo prosto się nią manewruje ,nawet podczas depilacji pod prysznicem. Rączka jest również perfumowana owocowym zapachem,co pewnie w zamyśle producenta miało być bajerem umilającym użytkowanie ,a dla mnie jest zbyteczne.Zapach ten jest delikatny, słabo wyczuwalny i gubi się ,gdy używam pachnącego kosmetyku do depilacji. Mimo,że maszynki traktowane są jako jednorazowe to mi wystarczają na znacznie dłużej.Mogę wykonać nimi dokładną depilację bez skaleczeń i podrażnień. Można je kupić w secie 3 sztuk lub 6. Cena adekwatna do jakości i z dostępnością nie ma problemu.
    Zalety:
    • Całokształt
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie