Wody perfumowane damskie

La Rive Spring Lady EDP

• 17 czerwca 2018 o 19:49
    Powiew wiosennej bryzyz
    Perfumy mają prosty flakonik z bogatym wnętrzem. Pachną lekko i dzięki temu są idealne na dzień. Wyczuwam w nich świeże nuty,które bardzo orzeźwiają. Co do trwałości,to nie jest ona powalająca,ale mimo wszystko lubię te perfumy.
    W perfumerii
  • 11 marca 2016 o 1:48
    kostka toaletowa :(
    Dostałam je w prezencie jakoś w ubiegłym roku. Okazało się, że to zupełnie nie mój zapach. Jest wiele świeżych zapachów, które lubię, ale ten do nich nie należy. Przypomina mi bardziej produkt do czyszczenia toalet niż perfumy. Zapach był dość trwały jak na produkt z tej półki cenowej. Zużyłam jako odświeżacz powietrza. Używam tego produktu od: kilku miesięcy. Ilość zużytych opakowań: jedno
    louisee
    23 stycznia 2014 o 19:41
    przyjemny, świeży zapach
    Zapach jest dobry na lato, do odświeżenia się. Nie umiem, go opisać, ale nie jest intensywny ani męczący. Dobry na co dzień. Trwałość jest słaba, podobna jak większości mgiełek. Ale za tą cenę można się psikać wiele razy dziennie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 10 lipca 2013 o 17:02
    Nietrwałe perfumy o ślicznym zapachu
    Uwielbiam perfumy zapachu zielonej herbaty. Jak tylko zobaczyłam opakowanie Spring Lady, wiedziałam, że na pewno mi się spodobają. I nie pomyliłam się. W Spring Lady czuć świeżość, lekkość, delikatną zieloną herbate. Jak dla mnie jest to bardzo orzeźwiający i kobiecy zapach. Na każdą okazję. Są niedrogie, ogólnodostępne. Zapach utrzymuję się przez 2 godziny, a szkoda, bo perfumy są naprawdę śliczne. Mimo słabej trwałości i tak do niego wrócę, ponieważ nie znalazłam podobnego zapachu za tak niską cene. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 flakonika
  • 5 lipca 2013 o 21:39
    Jeden z moich ulubionych
    Bardzo lubię kwiatowe, świeże zapachy- ten przypadł mi do gustu jako jeden z nielicznych zapachów tej firmy. Szkoda tylko że dość krótko utrzymuje się na skórze. Jest jednak bardzo wydajny, przy codziennym stosowaniu nawet kilkakrotnie w ciągu dnia przez blisko 2 miesiące ubyła mi 1/4 butelki. Niestety już go nie mam- mąż niechcący mi go rozbił. Teraz wypróbuję inny zapach ale do tego na pewno wrócę. Używam tego produktu od: 2 mieięcy Ilość zużytych opakowań: 1/4 butelki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie