Wody perfumowane damskie

La Rive Forever EDP

• 17 września 2019 o 14:44
    Jest to mój ulubiony zapach tej marki
    Z tych tańszych zapachów jest to mój ulubieniec, ponieważ idealnie się we mnie wpasowuje i jest wiele rzeczy, za które mogę go pochwalić. Zapach jest śliczny i pasuje do każdej okazji, nie jest zbyt mocny i nachalny, ani zbyt delikatny, dlatego pasuje do każdej kobiety. Jest bardzo wydajna i nie trzeba jej dużo rozpylać. Flakonik jest przecudowny i pięknie wygląda w pokoju. Trwałość mogłaby być większa, ale za taką cenę jest ok!
    Zalety:
    • ZAPACH
    • flakonik
    Wady:
  • 11 stycznia 2018 o 14:59
    Całkiem nieźle.
    Skusilam się po licznych opiniach, że to odpowiednik mojej miłości Bright Crystal. Oczywiście na cuda nie liczyłam, ale 20zl za 90ml? Najwyżej wykorzystam jako odświeżacz w łazience. ;) Podoba mi się może i lekko kiczowaty flakonik. A sam zapach? No Bright Crystal to to nie jest, nawet nie stało w pobliżu..no jedynie w oddali. Generalnie to pierwsza sekunda to alkohol czysty najczystszy. A później sam zapach... Może że względu na moje odwieczne zakochanie i zużycie nie wiem już ilu flakoników Versace nie jestem w stanie zauważyć większego podobieństwa, choć mogę powiedzieć, że kategoria ta sama. Powiem też, że jest całkiem w porządku. Lubię go. Kobieco , nieco słodko z lekko gdzieś tam majaczącą nuta Crystal, moim zdaniem na codzien można się pokusić. Fankom powyższego drogiego zapachu powinien się spodobać, choć raczej nie jakoś całkowita zamiana.. ale na zwykłe, niezobowiązujące dni, spacery z dziećmi po parku, zakupy i trudy dnia codziennego jestem na tak. Fajne jest też to, że mimo, że trwałość nie powala ,to za taką cenę można się i 10razy dziennie psikac. Ja osobiście przelałam do małego atomizera i noszę w torebce. Aczkolwiek ukochanego oryginału nigdy nie zastąpi. :)
  • 5 stycznia 2017 o 10:06
    całkiem udany zapch
    Nie spodziewałam się efektu "wow' Ale muszę uczciwie przyznać, że zapach jest całkiem udany, zbliżony do oryginału, flakonik jest śliczny, trwałość niezła. Czegóż chcieć więcej? Jestem zadowolona z tego zakupu :) Polecam.
    Pani333
    13 lutego 2015 o 16:43
    Bardzo ładny zapach
    Bardzo ładny, delikatny kwiatowy zapach. Lekko uwodzicielski, zmysłowy a zarazem świeży. Jest to mój ulubiony produkt. Początkowo pachnie lekko alkoholem, lecz po chwili możemy wyczuć wspaniałe nuty zapachowe, które zbliżone są do perfum Versace. Cena przystępna i atrakcyjna, produkt znajdziemy w większości drogerii lub zwykłych sklepach typu Tesco. Zapach dość długo jest wyczuwalny, ale nie nachalny. Dodatkowym plusem jest bardzo ładny i estetyczny flakonik. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 flakony
  • 13 września 2014 o 23:04
    Nie dla mnie ;c
    Dlugo sie zastanawialam nad ich zakupem i w koncu sie skusilam. Niestety zaluje i to bardzo. Pierwsze psikniecie i ooookropnie intensywny wyczuwalny alkohol. Jednak z czasem zanika, pojawia sie rzeski fajny zapach ktory niestety na samym koncu zmienia sie w plytki mdly drazniacy zapach ktory ciezko opisac.. ;/ utrzymuje sie dosc dlugo na ubraniach i na skorze ale tylko czekam az je sloncze choc nie bedzie to latwe ;) + Cena Dostepnosc Trwalosc - Niestety zapach Niewygodny, choc estetyczny flakon Używam tego produktu od: Krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie