Żele pod prysznic

OnlyBio Body in Balance, Edycja Limitowana E. Wedel, Żel pod prysznic `Czekolada mocno mleczna z orzechami laskowymi`

• 30 marca 2025 o 11:56
    Czekoladowa bomba!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Bardzo dobrze pieniący się żel pod prysznic ale też wytestowany w wannie ???? Ekstremalnie czekoladowy zapach, bardzo przyjemna kąpiel i długo utrzymujący się zapach! Wrażenie jakby się człowiek kąpał w czekoladzie ! A jaka ochota żeby zjeść czekoladę ! Polecam !!!
    Zalety:
    • mocny intensywny zapach
    • doskonale pieniący się żel
    • orzeźwiający „czekoladowy” prysznic/kąpiel
    Wady:
    • Opakowanie szklane więc jak spadnie to po produkcie. Spoko byłoby jakby było w opakowaniu z tworzywa
    Wika_a
    11 maja 2024 o 16:08
    Przyjemna kąpiel
    Przepiękny czekoladowy zapach bardzo umila kąpiel, zapach dosłownie identyczny jak czekolada wedel. Fajnie się pieni wiec nie potrzeba dużo produktu do jednego mycia. Konsystencja równie przyjemna. Skóra po myciu gładka i miękka.
  • 8 października 2023 o 21:18
    Więcej takich edycji
    Zakochałam się w tym zapachu. Nie nastawiałam się na działanie nawilżające, bo żel ma umyć, ładnie pachnieć i nie wysuszać. Do nawilżania stosuję balsamy (praca w klimatyzacji to za dużo dla samego żelu). Pięknie pachnie, ma akuratną konsystencję: nie za gęsta ani nie lejąca się jak woda. Dobrze się pieni, nie potrzebowałam do niego żadnej gąbki czy myjki. Zapach obłędny. Prysznic z żelami opartymi na "wedlu" to sama przyjemność. Mój mózg prawie eksplodował z radości i wrażenia gdy umyłam się nim pierwszy raz i jednocześnie pierwszy raz umyłam włosy szamponem "wedla" zapachem Caffe Latte. Połączenie tych zapachów przy jednym prysznicu to prawie orgazm dla mózgu. Takie doznania zapachowe mile wskazane. No i zapach na ciele równie przyjemny. Jestem za! Poproszę o więcej takich edycji.
    • Konsystencja
    • Przyjemność stosowania
    Wady:
    • Nie ma
  • 6 czerwca 2023 o 18:10
    Zbyt słodki
    O współpracy OnlyBio z Wedlem dowiedziałam się przypadkiem, jednak ciekawość od razu sprawiła, że stałam się właścicielką kilku produktów z pachnącej czekoladą serii. Jako pierwszy testować zaczęłam żel pod prysznic, który według producenta pachnie jak moja ulubiona czekolada. Od razu zaznaczę, że nie jestem fanką opakowania produktu- dyfuzor od pompki popsuł się jeszcze przed pierwszym użyciem, co zmusiło mnie do podmienia go na taki z innego produktu marki. Sam w sobie żel dobrze się pieni i pachnie wręcz niezwykle- dokładnie tak samo apetycznie jak wedlowska czekolada z orzechami. Przechodząc do minusów- po spłukaniu produktu czułam niezwykle nieprzyjemne uczucie ściągnięcia skóry. Innym negatywem produktu jest zapach pozostający na skórze. Niestety zanika czekoladowy aromat, a pojawiają się nieco irytujące, nazbyt słodkie nuty. Osobiście uważam, że produkt jest fajną ciekawostką, jednak nie do regularnego stosowania.
  • 23 maja 2023 o 20:11
    Niczym kąpiel w czekoladzie!
    Jestem pod wrażeniem tego żelu. Cudownie pachnie, jak czekolada! Idealnie się sprawdza w moim przypadku, gdy chcę schudnąć. ponieważ zabija mój popęd na słodycze, na prawdę działa polecam! Co do samego żelu, to ma fajną konsystencję, fajnie się pieni i dobrze oczyszcza ciało. Jestem pod wrażeniem, szkoda że edycja limitowana bo chętnie zostałabym z nim na dłużej :D