Pędzle do twarzy

Golden Rose Large Powder Brush Duży Pędzel do Pudru

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 7 maja 2023 o 20:50
    Moja kolekcja pędzli, nie ma co ukrywać, jest dość biedna i mocno ograniczona. Nie należę do osób, które posiadają sporo tego rodzaju akcesoriów i zazwyczaj kolejny kupuję dopiero, gdy zepsuje mi się poprzednio stosowany. Zazwyczaj jestem bardzo zadowolona ze stosowanych przez ze mnie propozycji od różnych producentów, chyba tylko raz trafił mi się dość nieudany zestawik, który totalnie mi się nie sprawdził. Tym razem zdecydowałam się na zakup nowego pędzla do aplikacji pudru, który zakupiłam dość spontanicznie na stronie jednej z dość popularnych drogerii internetowych. Spośród wielu ciekawych propozycji wybrałam dla siebie tę od marki Golden Rose. Kosmetyk wykonany został z bardzo miękkiego włosia. Jest go tutaj naprawdę sporo, a co za tym idzie pędzel ten jest naprawdę puchaty. Posiada ono biało - kremową barwę. Włosie jest lekko zaokrąglone, czyli włoski mają różną długość. Trzon produktu ma jasnoróżowy kolorek i wykonany został z drewna, Umieszczono na nim logo producenta. Dodatkowo mamy tutaj metalowe zabezpieczenie pomiędzy włosiem a trzonkiem w kolorze rose gold. Cena regularna produktu wynosi około 34 zł, co jak na kosmetyk wielokrotnego użytku, który potrafi nam służyć latami jest dość atrakcyjną ofertą. Pędzel służy mi przede wszystkim do aplikacji pudru na całą twarz. Nie jest zbyt precyzyjny, dlatego do nakładania kosmetyków utrwalających na dolną i górną powiekę polecam inny produkt tego typu, znacznie mniejszy, czy gąbeczkę bądź puszek. Na pozostałe partie twarzy czy szyję jest jak najbardziej ok. Dobrze omiata twarz, nie ściera innych kosmetyków ze skóry. Jest miękki i komfortowy dla buzi. Bardzo łatwo się czyści, nawet mydłem i wodą, dość szybko też schnie. Włoski z niego nie wypadają ani nie niszczą się. Pędzel od marki Golden Rose jest ze mną już kilka miesięcy i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Jest mięciutki, dobrze wykonany oraz przystępny cenowo. Zdecydowanie polecam, bardzo przyjemny kosmetyk.
    Zalety:
    • Łatwo się myje
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy