Ampułki do włosów

Phyto Phytocyane, Traitement Antichute Femme Kuracja przeciw postępującemu wypadaniu włosów dla kobiet

Phyto Phytocyane
Phyto Phytocyane Kuracja przeciw wypadniu włosów dla kobiet 60 ml
e-ZikoApteka.pl
PHYTO PHYTOCYANE Kuracja przeciw postępującemu wypadaniu włosów dla kobiet, 12x5ml - !!! WYSYŁKA ZA 0 ZŁ PRZY ZAKUPACH POWYŻEJ 49 ZŁ !!!

Nasi użytkownicy zostawili 102 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 sierpnia 2024 o 1:24
    Produkt wchłania się szybko i nie powoduje podrażnień ani nieprzyjemnych reakcji skórnych
    Zdecydowałam się wypróbować kurację Phyto Phytocyane Traitement Antichute Femme z nadzieją na poprawę kondycji moich włosów, które zaczęły wykazywać oznaki wypadania. Kuracja ma postać płynnego koncentratu, który aplikuje się bezpośrednio na skórę głowy. Produkt jest łatwy w użyciu – wystarczy nanieść kilka kropli na skórę głowy, a następnie delikatnie wmasować. Nie wymaga spłukiwania, co jest bardzo wygodne i oszczędza czas. Co ważne, nie pozostawia tłustego ani klejącego się filmu, więc mogę stosować ją codziennie rano bez obaw o nieestetyczny wygląd włosów. Phyto Phytocyane Traitement Antichute Femme to skuteczna kuracja dla kobiet borykających się z problemem wypadania włosów. Dzięki opatentowanym składnikom, takim jak ekstrakt z maca i hydrolizat łubinu, udało mi się znacząco poprawić kondycję moich włosów. Zauważyłam zmniejszenie wypadania, zwiększenie gęstości i objętości oraz ogólną poprawę wyglądu włosów. Jeśli zmagasz się z problemem wypadania włosów i szukasz naturalnego rozwiązania, zdecydowanie polecam tę kurację. Jest wygodna w użyciu i daje widoczne efekty, które mogą przywrócić Ci pewność siebie.
  • 11 października 2023 o 12:14
    Phytocyane
    Phytocyane kuracja przeciw okresowemu wypadanie włosów dla kobiet miałam okazję testować dzięki wygraniu do Testowania Wizaż. Testowałam kapsułki przez 3 miesiące systematycznie w ciągu tygodnia traciłam 2 buteleczki. Dzięki aplikatorowi bardzo łatwo nakłada się na włosy trzeba później produkt wmasować. Włosy po ttm produkcie nie są obciążone ani tłuste. Efekty po miesiącu zauważalne przede wszystkim na szczotce. Miałam wielki problem wypadajających włosów jak nigdy. Myślałam że stracę wszystkie. Ten produkt pomógł mi walkę o piękne włosy a przede wszystkim wypadającyh włosów. Polecam
    Zalety:
    • Zalety: aplikacja , nie zostawia włosów tłustych
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 19 września 2023 o 19:30
    Działa!
    Jestem w trakcie drugiego opakowania i naprawdę widzę wyraźnie dużo nowych baby hair! Używam ampułki w komplecie z szamponem i specjalnym suplement tej samej marki. Ampułki są łatwe w użyciu. Zestaw zawiera poręczny aplikator. Produkt nie obciąża włosów, praktycznie jest bezzapachowy. Jestem bardzo zadowolona z kuracji i polecam jej skuteczność.
    Zalety:
    • skuteczność, łatwość w aplikacji
  • 17 września 2023 o 19:57
    Zdecydowanie hamują wypadanie włósów
    Używam wcierek od ponad 3 miesięcy i faktycznie działają. Po pierwszym miesiącu zauważyłam zdecydowanie mniej włosów na szczotce po rozczesywaniu, a po trzech miesiącach dużo baby hair. Sam płyn z ampułek nie jest tłusty, nie klei włosów. Ma delikatnie nieprzyjemny rybny zapach, dla osób wrażliwych może to być kłopotliwe. Bardzo prosto się aplikuje, a stożkowa końcówka aplikatora zdecydowanie ułatwia nakładanie płynu na skórę włosów.
    Zalety:
    • skuteczny, wydajny, nie klei i nie tłuści włosów
    Wady:
    • cena, delikatny rybnyzapach
  • 12 września 2023 o 23:46
    Świetna, skuteczna kuracja
    Produkt: w moim przypadku się sprawdził idealnie. Po przeprowadzonej pełnej kuracji włosy mniej wypadają, są w lepszej kondycji, bardziej lśniące, pojawiły się baby hair'ki, Konsystencja produktu wodnista, nieklejąca. Wygodne do użycia ampułki szklane z plastikowym zamknięciem plus jeden aplikator w każdym pudełku. Na minus opakowanie - właściwie trzeba za każdym razem przerywać by wyciągnąć ampułki. To skuteczny produkt, który znakomicie poprawia kondycję włosów.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Ampułki do włosów