WIZAŻ logo

Komfortowy anty-perspirant
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Korzystam z tego anty-perspirantu od lat. Jest moim faworytem. Wydajny, dobrze pachnie.Sprawdzał mi się podczas pieszych wycieczek górskich. Działa skutecznie, jest komfortowy dla skóry, ma przyjemną konsystencję. Bez zarzutu.
    • Działania
    • Konsystencja
  • 2 stycznia 2026 o 9:57
    Spełnił wszystkie moje oczekiwania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    To moje pierwsze opakowanie tego antyperspirantu i od pierwszego użycia byłam zadowolona. Antyperspirant jest delikatny dla skóry pod pachami, nie podrażnia mnie, nawet gdy jestem świeżo po depilacji. Kosmetyk jest bez alkoholu, a to duży plus. Posiada przyjemny, lekki zapach, określiłabym go jako kremowo pudrowy. Antyperspirant daje mi ochotę przed poceniem i brzydkimi zapachami. Nie pozostawia plam czy odbarwień na ubraniach. Często używam rano i wieczorem. Kosmetyk wydajny. Spełnił wszystkie moje oczekiwania.
  • 6 sierpnia 2025 o 11:17
    Spełnia wszystkie moje wymagania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Antyperspirant znajduje się w plastikowym, nieprzezroczystym opakowaniu o pojemności 60 ml. Pod światło można zobaczyć, ile produktu nam jeszcze zostało. Pod okręcanym korkiem kryje się plastikowa kulka. Nie zacina się i dozuje odpowiednią ilość specyfiku. Jedynym mankamentem jest fakt, że kulka została umieszczona na górze opakowania, przez co pod koniec trzeba próbować postawić opakowanie do góry nogami, aby wydobyć resztki produktu. Kosmetyk posiada ładny zapach. Jest kwiatowy, delikatny i kobiecy. Czasami mój nos wychwytuje go w ciągu dnia, aczkolwiek jego stopień intensywności jest na tyle niewielki, że nie będzie kłócił się z perfumami. Produkt jest bezbarwny. Ma przyjemną konsystencję - lekką, kremowo-żelową. Potrzebuje kilku minut, aby całkowicie wysechł, ale w porównaniu z innymi kulkami wypada dobrze. Jestem osobą, która poci się w stopniu umiarkowanym i ten produkt spełnia moje potrzeby w pełni. Antyperspirant doskonale chroni od rana do wieczora. Skutecznie powstrzymuje pocenie się oraz nieprzyjemny zapach. Zapewnia poczucie świeżości, bezpieczeństwa i komfortu. Jest delikatny dla skóry - nie wysusza jej. Można stosować go nawet tuż po depilacji. Nie niszczy ubrań. Jest to bardzo dobry produkt i jestem z niego zadowolona. Spełnia wszystkie moje wymagania w 100%. W dodatku jest szeroko dostępny i niedrogi. Polecam.
    Zalety:
    • powstrzymuje wydzielanie potu i brzydki zapach,
    • działa cały dzień,
    • nie wysusza skóry,
    • można go używać tuż po depilacji,
    • nie brudzi ubrań,
    • zapach,
    • dostępność,
    • cena.
    Wady:
    • brak.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    28 czerwca 2025 o 16:24
    Jest całkiem ok
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam go z polecenia kogoś na IG i faktycznie jest ok. Tani, dostępny w Rossmannie i dosyć skuteczny. Ma bardzo ładny zapach i jest wydajny. Ziaja ma często przyzwoite produkty w dobrej cenie i ten się do nich zalicza. Szybko się wchłania, nie zostawia plam. Nie jest jednak taki turbo skuteczny, powiedziałabym że w akceptowalnej granicy. Na pewno za tę cenę to warty przetestowania, bo dla wielu osób jest hitem.
    Zalety:
    • tani
    • łatwo dostępny
    • wydajny
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • nie jest turbo skuteczny
  • 28 czerwca 2025 o 10:47
    Mój ulubieniec od lat!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kilka lat temu kupiłam go nie wiele myśląc potrzebowałam antyperspirantu… Ten okazał się strzałem w 10! Na codzień jestem aktywną osobą siłownia, jazda konna, spacery, a ten produkt pomaga czuć się komfortowo nawet przy intensywnym wysiłku. Dzięki niemu nie ma nigdy nie przyjemnego zapachu i bardzo widocznych plam potu! Używam go codziennie wieczorem po kąpieli niezmiennie od lat. Jest wydajny i ma bardzo ładny zapach, a co do mojej skóry, bardzo rzadko mnie po nim podrażnia co jest ogromnym plusem bo moja skóra pod pachami jest bardzo delikatna. Oczywiście zapach jest równie świetny, delikaty i świeży.
    Zalety:
    • Świeży zapach
    • Chroni od dużych plam potu
    • Wydajny
    • Atrakcyjna cena

szukaj