Od kiedy zobaczyłam ten zestaw to wiedziałam, że to coś, czego potrzebuję! Te kredki to prawdziwa magia – pełne koloru, błysku i odrobiny szaleństwa, która wprowadza mnie w świat Barbie. Od pierwszego użycia nie mogłam się nimi nacieszyć, a teraz dzielę się z Wami moimi wrażeniami.
Już samo opakowanie sprawiło, że zakochałam się w tym zestawie. Jest różowe, eleganckie, a do tego bardzo poręczne. Ołówki są schludnie zapakowane w ładnym pudełeczku, które sprawiło, że czułam się jak w bajce, sięgając po nie, by je otworzyć.
Kredki w tym zestawie to prawdziwa uczta dla oczu! Kolory są intensywne i nasycone, co od razu zwróciło moją uwagę. Wystarczy jedno pociągnięcie, by uzyskać pełne krycie – bez konieczności nakładania kilku warstw. Formuła jest kremowa i gładka, więc aplikacja jest szybka i przyjemna. Często używam ich jako eyelinery i cienie do powiek, ponieważ świetnie się blendują i nadają się do różnych stylów makijażu – od codziennego, subtelnego, po coś bardziej odważnego.
Najbardziej zaskoczyła mnie ich trwałość. Trzymają się na powiekach przez cały dzień, bez potrzeby poprawek. Nie ścierają się, nie blakną, a co najważniejsze – nie zbierają się w załamaniach powieki. Dla mnie to ogromny plus, bo nie muszę martwić się, że makijaż zniknie po kilku godzinach.
To, co uwielbiam w tym zestawie, to jego wszechstronność. Używam tych kredek nie tylko do malowania powiek, ale również jako bazę pod inne cienie lub nawet do tworzenia odważniejszych kresek na powiekach. Łatwo rozprowadzają się po skórze, a jednocześnie daje pełną kontrolę nad aplikacją. Jestem w stanie uzyskać zarówno subtelne efekty, jak i intensywny, wyrazisty makijaż.
Jeśli szukasz czegoś, co sprawi, że Twój makijaż będzie pełen energii, kolorów i zabawy, ten zestaw od NYX jest absolutnym must-have. Kredki łączą w sobie wysoką jakość, trwałość i ogromną kreatywność, a do tego są naprawdę łatwe w użyciu. Nie tylko podkreślają oczy, ale też sprawia, że makijaż staje się prawdziwą przyjemnością.
Mam wrażenie, że to małe, różowe cuda dodają mi pewności siebie i sprawiają, że codzienny makijaż staje się nie tylko obowiązkiem, ale i przyjemnością. Jeśli więc chcesz spróbować czegoś innego i dodać swojemu wyglądowi trochę Barbie-magic, ten zestaw jest idealny dla Ciebie.
Zalety:
- Intensywne kolory
- Kremowa formuła
- Trwałość
- Uniwersalność
- Łatwość blendowania
- Trwałość