Kremy uniwersalne

Juvena Skin Specialists, Superior Miracle Cream Krem na dzień

Shazney
    24 listopada 2023 o 15:14
    Bardzo przyjemny krem, ale bez cudów
    Zużyłam całe opakowanie tego kremu i bardzo mile go wspominam. Jedyne co mnie powstrzymuje przed ponownym zakupem to cena (aktualnie ponad 400zł) oraz świadomość, że w niższej cenie kupię równie fajne produkty do pielęgnacji skóry twarzy. Krem jest dość gęsty, treściwy, ale w żadnym wypadku nie obciąża cery. Wchłania się bardzo dobrze, pozostawiając delikatny film. Nie zapycha, nie powoduje trądziku, nie podrażnia. Ma perfumowany zapach, jednak nie jest on ostry czy intensywny; bardzo uprzyjemnia codzienną pielęgnację i daje uczucie świeżości i, skłonna jestem przyznać, luksusu. Produkt zmiękcza skórę, nadaje jej gładkość, wyrównuje koloryt. Widać, że twarz jest świeża i ujednolicona. Można go stosować na dzień, jak i na noc. Dobrze współgra z makijażem i płynnym podkładem. Niestety, nie zauważyłam jego jakichś wyjątkowych super mocy i cudownych właściwości, które odróżniałyby go na tle innych kremów. Superior Miracle Cream to poprawny krem pielęgnacyjny. Daje widoczne efekty, dba o skórę i miło się go stosuje, jednak nie uważam, że tak wysoka cena jest uzasadniona (ale to już każdego indywidualne zdanie i decyzja).
    Zalety:
    • treściwa konsystencja bez obciążenia
    • gładkość i zmiękczenie skóry
    • ujednolicenie kolorytu
    • świeży i zadbany wygląd
    • przyjemny, luksusowy zapach
    Wady:
  • 12 lipca 2023 o 11:42
    Dobry krem w wygórowanej cenie
    Konsystencja: Średnio gęsty biały krem Wydajność: Standardowa, używałam zarówno na dzień, jak i na noc Zapach: Kremowy, subtelny i relaksujący Działanie: Skutecznie nawilża i odżywia skórę, delikatnie ją wygładza. Nadaje się na każdą porę dnia i roku. Nie zauważyłam cudownych zmian, lecz poprawną pielęgnację, nawet w przypadku suchej i wrażliwej skóry. Podsumowanie: Jest to na pewno dobry jakościowo krem, który spełnia potrzeby wymagającej cery. Dobrze ją nawilża, wygładza i odświeża, ma przyjemny nienachalny zapach. Natomiast jak dla mnie jest po prostu dobry, nie dostrzegłam cudów, które uzasadniłyby tak wysoką cenę.
    Zalety:
    • Skuteczna codzienna pielęgnacja
    Wady:
    • Działanie zaledwie poprawne