Maski do ust

Isana Disney Princess, Hydrogel Lippen Pad Maseczka na usta `Królewna Śnieżka`

• 28 lutego 2024 o 10:35
    Dobrze nawilżają usta
    Produkt dostalam w prezencie, bardzo ładne ksiezniczkowe opakowanie z pewnością zwróci uwagę. Płatki hydrozelowe sa sporej wielkości, dzięki czemu nie spadają z ust. Dobrze nawilżają i ładnie pachna.
    Zalety:
    • Skutecznosc
  • 25 stycznia 2024 o 14:53
    Zimą zawsze mam problem z suchymi ustami i uczuciem dyskomfortu, dlatego intensywnie nawilżające, regenerujące pomadki i maseczki to mój must have. Maseczki do ust wzbogacają moją pielęgnację i chętnie po nie sięgam. Maseczka z limitowanej serii z księżniczkami Disneya wpadła mi w ręce już jakiś czas temu, lubię stosować ją zimą, gdyż bardzo dobrze nawilża, wygładza i zapobiega przesuszeniom. OPAKOWANIE Opakowanie jest na prawdę urocze i kusi do wypróbowania. Piękna grafika ze Snieżką przyciąga. Opakowanie wykonano z folii, jest małe i przypomina typową saszetkę, w środku wyczuwamy plastikową podkładkę. Z tyłu znajdziemy dokładny opis wraz ze sposobem stosowania. MASECZKA Maseczka to sporej wielkości hydrożelowy płatek w kolorze jasnoróżowym. Płatek jest bardzo dobrze nawilżony,dzięki czemu po nałożeniu nie spada z ust, dobrze się trzyma aż do końca aplikacji. Na płatku znajduje się żelowa esencja o przyjemnym zapachu. Maseczkę nakładam na suche usta, czasem po wykonaniu peelingu a czasem bez niego. Po aplikacji nie odkleja się i dobrze się trzyma. Po jej użyciu usta są nawilżone, gładkie, miękkie w dotyku. Z pewnością kupię ten kosmetyk ponownie, do czego zachęca dość korzystna cena, jednak jest to edycja limitowana i pewnie niedługo zniknie z półek. PLUSY: + ciekawa forma żelowego płatka + dobrze nawilża, wygładza + dobrze dostępna + w korzystnej cenie MINUSY Edycja limitowana
  • 30 lipca 2023 o 11:48
    Disney
    Maska hydrożelowa z serii księżniczek Disney. Zawiera ekstrakt z kwiatów wiśni i jagód. Faktycznie po otwarciu czuć zapach wiśni. Średnio trzyma się na ustach. Efekt jaki mamy osiągnąć: gładsze, delikatne usta, intensywne nawilżenie, dać efekt wypełnienia. Muszę przyznać, że osiągnęłam obiecane efekty, ale nie spodziewałam się, że usta będą mnie piekły. Pewnie dlatego zrobiły się pełniejsze. Efekt ciekawy, pewnie ponowie zakup.
    Zalety:
    • efekt

Zobacz także inne Maski do ust