Kremy i maski do rąk

Isana Q10 Handcreme LSF 15 Krem do rąk SPF 15

• 19 października 2024 o 19:26
    Ultralekki krem do rąk
    Krem do rąk marki Isana zakupiłam w Rossmannie. Skusiła mnie atrakcyjna cena i to, że to krem z filtrem SPF, chroniący skórę rąk przed starzeniem się pod wpływem promieni słonecznych. Jestem z tego zakupu bardzo zadowolona. Produkt umieszczony jest w estetycznej tubce w słonecznych barwach, o pojemności 100 ml. Tubka z wygodnym otwieraniem na klik. Konsystencja kremu jest dosyć rzadka, dzięki czemu z łatwością aplikuje się go na skórę. Krem jest delikatny i ultralekki. Przyjemny jak pianka. Szybko się wchłania. Ma delikatny zapach. Ma filtr SPF. Daje przyjemne uczucie wygładzenia i nawilżenia skóry rąk. Uważam, że krem do rąk Isana to rewelacyjny produkt pielęgnacyjny. Warto go wypróbować. Polecam.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • cena,
    • wydajność,
    • zapach,
    • delikatna konsystencja,
    • filtr SPF,
    • nawilża i wygładza,
    • bardzo przyjemny w użytkowaniu.
    Wady:
  • 12 czerwca 2024 o 16:36
    Fajny
    Kupiłam ten krem ze względu na filtr SPF. Spodziewałam się wersji bliźniaczej do kremu Q10 z Nivea, ale ten jest kompletnie inny. Wreszcie trafiłam na krem z filtrem o lekkiej konsystencji, bo przecież taki powinien być kosmetyk, który nakładamy na dłonie w ciągu dnia. Nie wysusza, zapewnia uczucie nawilżenia do umycia rąk, później trzeba ponowić aplikację.
    • filtry UV
    • neutralny zapach
    • lekka konsystencja
    • wydajny
    Wady:
    • nie nawilża jakoś szałowo, ale od tego mam cięższe kremy, które stosuję na noc
    • duża tuba, zajmuje dużo miejsca w torebce
  • 18 października 2023 o 9:46
    Krem do rąk
    Bardzo fajny krem do rąk, wspaniale nawilża i się wchłania. Polecam dla każdego. Wspaniale udoskonala i dogłębnie myje. Zabieram go do pracy jak i na codzień.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • wspaniale ujędrnia